Αγώνας Ανόδου στη Β' Κατηγορία - ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης - Κεραυνός Μακρυγιάλου

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013


Τετάρτη 28 Αυγούστου 20133 Αθλητισμός
Αγώνα Μπαράζ - Ανόδου στη Β' Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας θα δώσει η ομάδα των Ποντίων την Τετάρτη 28 Αυγούστου και ώρα 17:15 στο γήπεδο του Κορινού με... αντίπαλο την ομάδα του Κεραυνού Μακριγιάλου.
Η ομάδα των Ποντίων θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της δίνεται μετά την αποχώρηση του Ερμή  Εξοχής από το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας και να σώσει τη χρονιά.
Η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων κρατώντας τον βασικό κορμό της περσινής ομάδας, ενισχύθηκε με έμπειρους παίχτες που αγωνιζόταν σε μεγαλύτερες κατηγορίες και παράλληλα προωθήθηκαν και νέοι από την περσινή ομάδα του Παιδικού που κατέκτησε την 5η θέση στο Πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣ Μακεδονίας αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.
Ο άλλοτε τεχνικός των Μικτών ομάδων Πιερίας κ. Στέλιος Καλαιτζίδης ευελπιστεί να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο στον αγώνα ανόδου και οι παίχτες του θα τα δώσουν όλα για την νίκη.
Τέλος οι φίλαθλοι της ομάδας αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια.
Καρακούσης Σάκης

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks