ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ) - ΣΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013



Σάββατο 31 Αυγούστου 2013
Περισσότερα από 200 παιδιά με όχημα το ταλέντο και καύσιμο το όνειρο για μία καλή μεταγραφή σε ομάδα της Γερμανίας, θα συμμετάσχουν φέτος στην προεπιλογή για την τελική....
λίστα των 25 παιδιών που θα κληθούν θα κληθούν το πρωί του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου, στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Κεραμιδίου, προκειμένου να πάρουν μέρος στις φετινές προεπιλογές ποδοσφαιριστών για την Γερμανία, από τη Σχολή Ποδοσφαίρου Κατερίνης (Εθνικός Ν.Κεραμιδίου) .με υπεύθυνο της διοργάνωσης τον KOSTAS MISTAKIDIS,  SCOUTING/GREECE της SPORT EXPERTE, με την παρουσία και την ευθύνη των επιλογών για την SPORT EXPERTE  τον κύριο OLIVER WOLKY (PRESIDENT FERMANY , SPILERFERMITTLER/PLAYERS AGENT) και για την SPORT CLUB FREIMPOURG, τον κύριο KLEMENS ο επικεφαλής του scouting της Freimpourg.Εκτός απο τους προαναφερόμενους, ενδιαφέρον έδειξαν και άλλες Γερμανικές ομάδες που εξετάζουν το ενδεχόμενο να στείλουν και αυτές σκάουτερς για λογαριασμό τους.
 Η επιτυχία των περσινών δοκιμαστικών (δείτε εδώ) ,    Οι κλήσεις παιδιών σε δοκιμαστικά στην Γερμανία (δείτε εδώ),  . οι μέχρι τώρα δηλώσεις συμμετοχής, δίνουν την εικόνα ότι  τα φετινά δοκιμαστικά θα είναι και πάλι σε επιτυχή βάση.
Ο υπεύθυνος σκάουτερ κ Κώστας Μυστακίδης, έχει καθημερινή επαφή με ποδοσφαιριστές, οι οποίο στέλνουν τα βιογραφικά τους απο όλη την Ελλάδα.
Ηδη έχουν κληθεί αρκετοί να δοκιμαστούν στη διαδιακασία προεπιλογής στις εγκαταστάσεις του Νέου Κεραμιδίου.
Φέτος θα δοθεί βάση στις επιλογές σε παιδιά γενημένα το 1998 και 1999, και σε ειδικές ειδικές κατ επιλογήν περιπτώσεις θα δοκιμαστούν κάποια παιδιά διαφορετικών ηλικιών, είτε λίγο μεγαλύτερα είτε λίγο μικρότερα.
Ηδη κάθε Τετάρτη στις 18.00 η ώρα στο γήπεδο του Ν.Κεραμιδίου, προσέρχονται ποδοσφαιριστές για δοκιμαστικά προεπιλογής.
Η πετυχημένη αυτή κίνηση της Σχολής Ποδοσφαίρου Κατερίνης, θα προκαλέσει και πάλι θετική εντύπωση στους κύκλους του ποδοσφαίρου, αφού θεωρείτασι βέβαιο ότι θα συγκεντρωθούν μερικοί από τους καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα και από τις καλύτερες ακαδημίες.
Οπως πέρισι έτσι και φέτος το γεγονός αυτό, θα δώσει τη δυνατότητα στους Γερμανούς σκάουτερ να επιλέξουν και να θέσουν υπό την σκέπη τους  επίλεκτους νεαρούς ποδοσφαιριστές ώστε να ανοίξουν οι ορίζοντες για τη Γερμανία. 


Επικοινωνείται με τον υπεύθυνο κ. Κώστα Μυστακίδη στο τηλέφωνο. 6974328920.


- Για τα περσινά δοκιμαστικά διαβάστε λίγα απο τα πολλά δημοσιεύματα

Δέκα οι εκλεκτοί των Γερμανών στις προεπιλογές της Κατερίνης

Εγιναν σήμερα τα δοκιμαστικά της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για επιλογή ποδοσφαιριστών για τη Γερμανία - φωτογραφικό ρεπορτάζ

Τα ονόματα νεαρών ποδοσφαιριστών που επιλέχθηκαν για να δοκιμαστούν σε ομάδες της Γερμανίας

Στο Φράιμπουργκ Δαλαμήτρας, Κάκκος, Τριγώνης και Χατζηδίμπας

δείτε και εδώ!!

 


.....

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks