Επανέρχεται η Σάντερλαντ για Μαυρία

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Η Σάντερλαντ ετοιμάζεται να ενημερώσει τον Χάρη Μαυρία να μεταβεί στην Αγγλία για ιατρικές εξετάσεις, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.
Μπορεί να πέρασαν τρεις εβδομάδες ..
από την συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Σάντερλαντ για την παραχώρηση του Χάρη Μαυρία, όμως όπως φαίνεται η υπόθεση είναι πολύ πιθανό να μπει στην τελική ευθεία, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η Σάντερλαντ είναι έτοιμοι να καλέσει - ίσως και αύριο -  τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού στο Γουέρσαιντ για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ολοκληρωθεί η απόκτηση του από τις “μαύρες γάτες”.
Τις τελευταίες μέρες υπήρχαν δημοσιεύματα στην Αγγλία, ότι η Σάντερλαντ σκεφτόταν να “παγώσει” την υπόθεση του νεαρού μεσοεπιθετικού λόγω υπέρβασης στο μεταγραφικό μπάτζετ, όμως όπως φαίνεται η αλήθεια είναι διαφορετική.
Η καθυστέρηση υπήρξε διότι το ιατρικό επιτελείο των Άγγλων ήθελε να ολοκληρώσει τις εξετάσεις των Τζίνο Περούτσι και Εμανουέλε Τζακερίνι και στη συνέχεια ν' ασχοληθούν με τον διεθνή μέσο του Τριφυλλιού.

Πηγή:Sport24

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks