ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ανακοίνωσε τους νεαρούς Ρένο Σταύρε και Νίκο Βάσσο. Κοντά σε Γιώργο Μπασμπανά

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013
Δύο νέα παιδιά ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πιερικός, δείχνοντας έτσι ότι δε θα κινηθεί μόνο στην απόκτηση έμπειρων παικτών αλλά θα χτίσει και την επόμενη ημέρα της Κατερινιώτικης ομάδας η οποία αποτελεί πάντα τον διακαή.... πόθο των φιλάθλων της περιοχής.
Έτσι αποκτήθηκαν ένας δεκαεννιάχρονος και ένας εικοσάχρονος ποδοσφαιριστής οι οποίοι έχουν πολύ καλά στοιχεία και έχουν διακριθεί με τη φανέλα των ομάδων που έχουν αγωνισθεί μέχρι σήμερα.
Ο λόγος για τον 20χρονο Ρένο Σταύρε ο οποίος αποκτήθηκε απο την 25η Μαρτίου και τον Νίκο Βάσσο που κατάγεται απο τη Λάρισα αλλά τον τελευταίο καιρό αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ένωσης Αποστόλου Παύλου στη γειτονική Βέροια.
Ο πρώτος είναι θηριώδης επιθετικός παίκτης ο οποίος διακρίνεται για τη δύναμη του μέσα στην αντίπαλη περιοχή αλλά συνάμα την πολύ καλή του επαφή με την μπάλα αφού είναι ένας πραγματικά κοντρολαρισμένος ποδοσφαιριστής με πλούσια σωματικά προσόντα (περίπου 1.95 ύψος).

Ο δεύτερος είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια και σίγουρα θα έχουν προβλήματα οι αντίπαλοι του στο "ένας εναντίον ενός" αφού πρόκειται για τεχνίτη και διεμβολιστή ποδοσφαιριστή.
Σίγουρα πρόκειται για παιδιά που δεν έχουν παραστάσεις στις επαγγελματικές κατηγορίες αλλά σίγουρα με δεδομένα τα καλά τους αγωνιστικά χαρακτηριστικά και την διάθεση τους για διάκριση, έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και στα...πόδια τους.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνουν μια-δυο ακόμη προσθέσεις με νεαρούς ποδοσφαιριστές, αφού δεδομένα δε θα συνεχίσουν στον Πιερικό 3-4 νεαροί παίκτες που δε βρίσκονται στα πλάνα του Γιώργου Φοιρού.
έντονα ακούγεται το όνομα του ταχύτατου νεαρού ποδοσφαιριστή Γιώργου Μπασμπανά (γιος του παλαίμαχου παίκτη του Πιερικού Σάκη), που διακρίθηκε την περασμένη περίοδο με τη φανέλα του Άρη Κοκκινοπλητών και όλα δείχνουν ότι θα πάρει κι αυτός την ευκαιρία
να δείξει ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα της Κατερίνης.
http://pieriasport.blogspot.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks