Πρόταση 14 εκατ. ευρώ από Λίβερπουλ για Κυριάκο

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013
Πρόταση ύψου 14 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του 21χρονου στόπερ, Κυριάκου Παπαδόπουλου από τη Σάλκε φέρεται να κατέθεσε το μεσημέρι της Κυριακής (28/7) η Λίβερπουλ.
Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού μετά... την αποχώρηση του Κάραγχερ έχει μείνει με τρεις στόπερ. Και παρότι πρόσφατα ο τεχνικός της, Μπρένταν Ρότζερς δήλωσε πως η ομάδα του δεν θέλει άλλον σέντερ μπακ μετά την άφιξη του Κόλο Τουρέ και την παρουσία των Αγκερ και Σκρτελ, θεωρείται βέβαιο στην Αγγλία πως θα υπάρξει κίνηση για παίκτη στην άμυνα. 
«Νομίζω ότι είμαστε καλά με τους υπάρχοντες αμυντικούς, ο Κόλο Τουρέ έχει μεγάλη εμπειρία και τεράστια ποιότητα, θα μας βοηθήσει», είχε δηλώσει πρόσφατα στη «Liverpool Echo» ο Ρότζερς, αλλά απ' ό,τι φαίνεται αυτό θα αλλάξει. 

Πρόταση 14 εκατ. ευρώ από Λίβερπουλ για Κυριάκο
Άλλωστε, οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτός ήταν που έθεσε στη διοίκηση αίτημα απόκτησής αμυντικού και έδωσε το «ΟΚ» για να υπάρξει κίνηση για τον Παπαδόπουλο που θεωρείται στην Αγγλία ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Έτσι όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Λίβερπουλ, οι «κόκκινοι» κατέθεσαν πρόταση 14 εκατ. ευρώ στη Σάλκε για τον Ελληνα διεθνή αμυντικό και αναμένουν την απάντηση των Γερμανών. Αισιοδοξούν πως θα αποσπάσουν τη συγκατάθεση των «βασιλικών μπλε» παρότι ο 21χρονος άλλοτε αμυντικός του Ολυμπιακού έχει κοστολογηθεί με 25 εκατ. ευρώ.
http://pieriasport.blogspot.gr/2013/07/14_28.html#more

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks