"Κλείνει" στον Αιγινιακό ο Βραζιλιάνος Καρλάο!

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013


Σάββατο 01 Ιουνίου 2013 Αθλητισμός
Στο... φουλ δουλεύουν οι μεταγραφικές «μηχανές» στο Αιγίνιο, αφού ήδη έχουν αποκτηθεί οι Φελίπε Ντε Πάουλα, Βασίλης Σαχινίδης και... έπεται συνέχεια.
Ο...
τρίτος της παρέας φαίνεται πως θα είναι ο Κάρλος Αουγκούστο Μπορέτ Ντος Σάντος, ή πιο απλά... Καρλάο!
Πρόκειται για 22χρονο Βραζιλιάνο στόπερ, που ξεχωρίζει για τη δύναμή του και πέρυσι (2011-2012) διακρίθηκε με τη φανέλα της Αναγέννησης Επανομής, στην πρώτη και καλή της χρονιά στη Football League, πριν οι Θεσσαλονικείς υποβιβαστούν φέτος στη δεύτερη σεζόν τους (χωρίς τον λάτιν αμυντικό).
Ο Καρλάο, που ακόμα έπαιξε σε Ιπατίνγκα, Ατλέτικο Παραναένσε και Φιγκεϊρένσε στην πατρίδα του, συμφώνησε προφορικά με τον χρηματοδότη των κυανόλευκων, Γιάννη Νιώπα και τις επόμενες μέρες θα αφιχθεί στην Ελλάδα για να «πέσουν» οι υπογραφές.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει «κλείσει» ο Φελίπε από τη χώρα του καφέ, ενώ επαφές υπάρχουν και με έναν ακόμα Βραζιλιάνο, αλλά και με έναν Γκανέζο επιθετικό, που έχει ολλανδικό διαβατήριο και δεν έχει ξαναπαίξει στην Ελλάδα.
Ο Βασιλειάδης και οι άλλοι
Για τη θέση του τερματοφύλακα, υπάρχουν τρεις στόχοι με εμπειρία, εκ των οποίων ο ένας είναι ο 27χρονος Κατερινιώτης, Τριαντάφυλλος Βασιλειάδης, με θητεία φέτος στον Πιερικό και παλιότερα σε Καστοριά, ΠΑΟΚ, Πόντιους Κατερίνης, Δόξα Κρανούλας και Εθνικό Κατερίνης.
Τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις σε ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις, ενώ ο ισχυρός άνδρας του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας, με δηλώσεις του ανέφερε:
«Ο Αιγινιακός δεν θα είναι... σάκος του μποξ στη Β΄ Εθνική. Δεν θα είναι περαστικός και κομπάρσος. Θα κάνει αισθητή την παρουσία του, θα αφήσει το στίγμα του, θα κάνει ζημιές. Θα το διαπιστώσετε στις επόμενες μεταγραφές. Θα υπάρξουν τέσσερα-πέντε καλά «μπαμ», με έμφαση την ενίσχυση στον κεντρικό άξονα. Παράλληλα, συνεχίζονται τα έργα στο γήπεδο, ενώ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας πιθανότατα θα επιλέξουμε τον Κολινδρό».

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks