Γεράσιμος Ποτουρίδης: Εσκεμμένα δε στηρίξαμε την Έφεση

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Παρασκευή 31 Μαίου 2013
Νέα δεδομένα προέκυψαν την Πέμπτη για τον Βατανιακό και την ομάδα που θα πάρει τη θέση της ΑΕΚ.
Ή τουλάχιστον διαφορετική «γραμμή» και αλλαγή χειρισμών και προσέγγισης του ζητήματος από την ομάδα της Κατερίνης.
Με υπόδειξη.... του νομικού συμβούλου, Βασίλη Γκαγκάτση, η ομάδα της Πιερίας απέσυρε την έφεση κατά της αρχικής απόφασης της διοργανώτριας αρχής, για άνοδο πέντε ομάδων από το Βορρά και έξι από το Νότο, που επρόκειτο να εκδικαστεί την Τετάρτη μετά από μια σειρά αναβολών.
Κοινώς, ο Βατανιακός δεν υποστηρίζει την έφεση, δεν πληρώθηκε το προβλεπόμενο παράβολο και την Πέμπτη η επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι «απορρίφθηκε ως απαράδεκτη»
. Βεβαίως, κάποιοι το ερμήνευσαν ως οριστική άνοδο έξι ομάδων από το Νότο, κάτι που καταρρίπτει κατηγορηματικά με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας της Κατερίνης, Γεράσιμος Ποτουρίδης:
«Φυσικά και μια τέτοια ερμηνεία θα ήταν απόλυτα λανθασμένη. Δεν επιμείναμε στην έφεση, δεν την υποστηρίξαμε, με υπόδειξη του νομικού μας συμβούλου, που έχει εμπειρία και τον εμπιστευόμαστε. Οι λόγοι είναι νομικοί, λόγοι τακτικής. Δεν ερμηνεύεται ως ήττα μας. Περιμένουμε από την ΕΠΑΕ να ανακοινώσει την ομάδα που θα πάρει τη θέση της ΑΕΚ, η οποία θα είναι ο Βατανιακός».

Στα αγωνιστικά, η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου δίνει την Παρασκευή φιλικό με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, εντός έδρας στις 18:30. 
www.mikriliga.com

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks