Το νέο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού - ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Αλλαγή σελίδας για τον Παναθηναϊκό, καθώς μετά από 31 χρόνια παραμονής στην Παιανία, το Απήλιο θα είναι το νέο προπονητικό κέντρο των "πρασίνων". Δείτε το μέσα από videos. Mετά...
τη διαφωνία που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες στις συζητήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, με αφορμή το ύψος του ενοικίου στην Παιανία, η πράσινη ΠΑΕ αποφάσισε να στραφεί στη λύση του "Απήλιον". Το νέο "σπίτι" του Τριφυλλιού κατασκευάστηκε από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη με σκοπό να φιλοξενήσει τον Πανιώνιο, όμως μετά την αποχώρηση του εφοπλιστή από την ιδιοκτησία της ΠΑΕ, απλώς είχε παραχωρήσει τη χρήση έναντι συμβολικού ενοικίου.
Ωστόσο, πλέον περνάει στην ιδιοκτησία του Παναθηναϊκού και από την 1η Ιουλίου του 2013 θα φιλοξενεί την πρώτη ομάδα και τα τμήματα υποδομής. Δείτε μία πανοραμική θέα των τριών γηπέδων, τα δύο με φυσικό χλοοτάπητα και το τρίτο με πλαστικό.
Σε καλή κατάσταση διατηρούνται οι φυσικοί χλοοτάπητες των δύο γηπέδων.
Στο κέντρο υπάρχουν δύο εξαιρετικά γήπεδα 5Χ5 και στο βάθος διακρίνεται το διοικητήριο.
Ωστόσο, το Απήλιον έχει μείνει ημιτελές... Δίπλα στο προπονητικό κέντρο υπάρχουν άλλα 50 στρέμματα, τα οποία παραμένουν αναξιοποίητα. Αυτά θα τα εκμεταλλευτεί από εδώ και πέρα ο Παναθηναϊκός. Γενικότερα, το Απήλιον διαθέτει: * 2 γήπεδα 11Χ11 φυσικού χλοοτάπητα διαστάσεων 107 x 68 τ.μ. * 1 γήπεδο 11Χ11 υπερσύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα (7ης γενιάς) διαστάσεων 107 x 68 τ.μ. Μετατρέψιμο σε 3 γήπεδα 7Χ7. * 2 γήπεδα 5Χ5 σύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα. * 1 γήπεδο προπόνησης τερματοφύλακων σύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα. * 1 γήπεδο 8Χ8 σύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα. * Ανοικτή θερμαινόμενη πισίνα 25 μέτρων με 8 διαδρομές και νερό χλωρίου. Εφαρμογή βιολογικού και χημικού καθαρισμού σύμφωνα με τις προαπαιτούμενες συνθήκες καθαριότητας και υγιεινής.http://www.sport24.gr Διαβάστε περισσότερα στα "prasinanea.gr"

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks