Ο Ναπολεόν-ι και το «Βατερλό»

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Οι παίκτες του Ατρομήτου πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη στην Τούμπα, ενώ ο Ολίσε είναι απογοητευμένος στο χορτάρι
Πέμπτη 30 Μαίου 2013
Οι παίκτες του Ατρομήτου πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη στην Τούμπα, ενώ ο Ολίσε είναι απογοητευμένος στο χορτάρι
Ενας Ναπολέον-ι οδηγεί τον Ατρόμητο στα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ, υποχρεώνοντας τον ΠΑΟΚ να ζήσει ένα νέο «Βατερλό» και να...
επιστρέψει στην εσωστρέφεια. Ο Ιταλός επιθετικός, με δύο τέρματα (46΄και 90΄+3΄) έδωσε μέσα στην Τούμπα τη νίκη στον Ατρόμητο (2-1), τον οποίον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ, καθιστώντας τον φαβορί για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ενα όνειρο που μπορεί να βγει αληθινό για τον Ατρόμητο, αφού την Κυριακή, για την τελευταία αγωνιστική, υποδέχεται στο Περιστέρι τον Αστέρα Τρίπολης και αν νικήσει, τότε ουδόλως τον ενδιαφέρει τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι, ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ.
Η νέα ήττα προκάλεσε την «έκρηξη» των οπαδών του «Δικεφάλου». Περίπου 300 συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια και αποδοκίμασαν έντονα τους παίχτες που παρέμειναν κλεισμένοι μέσα για αρκετή ώρα. Και όταν οι Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης αποφάσισαν να βγουν συνοδεία σεκιούριτι, οι οπαδοί τούς προπηλάκισαν ρίχνοντάς τους «βροχή» από αντικείμενα. Το ίδιο και στον Γλύκο που τραυματίστηκε από μπουκάλι στο κεφάλι, αλλά ο γιατρός που τον εξέτασε δεν διέγνωσε κάτι ανησυχητικό.
Οι οπαδοί τα «έψαλαν» και στους Ζαγοράκη, Βρύζα, ενώ ορισμένοι πλησίασαν τον Ιβάν Σαββίδη την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του. Οι περισσότεροι του ζητούσαν να λάβει δραστικά μέτρα, δύο - τρεις του άσκησαν κριτική, ενώ κάποιοι του χτύπησαν και το αυτοκίνητο.
Ευθύνες στους παίχτες
Πάντως, ο Γιώργος Γεωργιάδης έριξε όλες τις ευθύνες στους παίχτες. «Ενώ είχαν εντολή να κρατήσουν την μπάλα, αφού μας βόλευε και η ισοπαλία, δεν το έκαναν», δήλωσε μεταξύ άλλων.
Γενικά, όμως, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά το παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκε με τον Σαλπιγγίδη στο 33΄, όταν ο Ράντμαν δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα (1-0). Και όταν στο 46΄ ο Ναπολεόνι ισοφάρισε (1-1), οι γηπεδούχοι, αντί να θωρακίσουν το «Χ», έψαχναν απεγνωσμένα ένα δεύτερο γκολ (51΄Βούκιτς, 61΄Λίνο) αφήνοντας ακάλυπτα τα νώτα τους. Εκεί όπου ο Ατρόμητος με τον Σουμπίνιο έκανε ό,τι ήθελε. Κι αν τα σουτ του Βραζιλιάνου (76΄), όπως και το ψηλοκρεμαστό πλασέ του συμπατριώτη του, Μπρίτο (80΄), σταμάτησαν στο δοκάρι, ο Ναπολεόνι στο 93΄ «πάγωσε» την Τούμπα (2-1).
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Κατσουράνης, Κουμάλο, Λίνο, Σταφυλίδης (79' Λόρενς), Φωτάκης (69' Αθανασιάδης), Ρομπέρ, Ολίσε, Βούκιτς (55' Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Δημούτσος, Ιγκλέσιας (70' Μπάλλας), Καραγκούνης (58' Μπρίτο), Ουντότζι, Σουμπίνιο (82' Πίτου Γκαρσία), Ναπολεόνι.
ΕΘΝΟΣ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΤ. ΤΣΑΚΑΛΕΑΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ ΒΑΣΩ ΝΟΥΣΙΑ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks