Γεράσιμος Ποτουρίδης: Έργο Παπαβασιλείου η 6η θέση

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Πέμπτη 23 Μαίου 2013
Την ίδια στιγμή, με εγκωμιαστικά και κολακευτικά λόγια για τον προπονητή, Σάκη Παπαβασιλείου μίλησε ο πρόεδρος του Βατανιακού, Γεράσιμος Ποτουρίδης, στη ραδιοφωνική συχνότητα του... «ΑΡΕΝΑ 89.4 FM»: 
«Το γεγονός ότι ο Βατανιακός πέτυχε το δεύτερο στόχο του, τον τερματισμό στην πρώτη εξάδα, είναι έργο του Σάκη Παπαβασιλείου. Γενικά η επιτυχημένη φετινή μας πορεία. Ο Σάκης με τη δουλειά του έδειξε ότι πρέπει να είναι εδώ και του χρόνου, ενώ και ο Βατανιακός δεν διώχνει εύκολα προπονητές, τους αφήνει να δουλεύουν καιρό, συνήθως εκείνοι αποχωρούν πρώτα. 
Ο Παπαβασιλείου έδειξε εμπιστοσύνη στα νεαρά παιδιά και παρά τα προβλήματα «χτυπήσαμε» την πεντάδα μέχρι την τελευταία αγωνιστική, μένοντας ήρεμοι και σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας».
 Για την προσμονή παρουσίας στη νέα Football League, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Κατερίνης ανέφερε: 
«Καταθέσαμε ένσταση για την αρχική απόφαση της διοργανώτριας αρχής, για να ανεβάσει έξι ομάδες του Νότου, έναντι πέντε του Βορρά. Περιμένουμε την εκδίκαση. Με την επιλογή της ΑΕΚ να παίξει στη Γ΄ Εθνική, 99% θα είμαστε εμείς στη Β΄. Θα πάρουμε τη θέση της, δεν παίζει ρόλο η γεωγραφική θέση, είμαστε μόνοι έκτοι, χωρίς ισοβαθμία και έχουμε απόλυτη προτεραιότητα».
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks