Στην Κατερίνη οι Πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες χειροσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας & Κύπρου - Από τις 22 έως τις 24 Απριλίου

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 Τοπικά

Στις 22, 23 και 24 Απριλίου φιλοξενούνται στην πόλη μας και συγκεκριμένα στο Β' ΔΑΚ Κατερίνης, οι φετινοί πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες χειροσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου, οι οποίοι παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Τη διοργάνωση ανέλαβαν η ΟΕΣΑ (Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων) Πιερίας και ...
το Β' ΔΑΚ Κατερίνης, τη συνδιοργάνωση η Αντιπεριφέρεια Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης, ενώ χορηγός είναι το Επιμελητήριο Πιερίας.
Σε χθεσινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Γιάννης Καζταρίδης και ο υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Θεόδωρος Παυλίδης αναφέρθηκαν στην σημασία των αγώνων και κάλεσαν όλους τους πολίτες της Πιερίας να συμμετέχουν με την παρουσία τους.
Ο κ. Καζταρίδης
Συστατικό στοιχείο ζωής χαρακτήρισε ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Γιάννης Καζταρίδης τους αθλητικούς αγώνες σημειώνοντας παράλληλα πως η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα, έτσι ώστε οι αγώνες αυτοί να διεξαχθούν μέσα στο γνωστό αγωνιστικό ήθος, στο ευ αγωνίζεσθαι.
«Καλωσορίζουμε τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές που θα πάρουν μέρος στους αγώνες αυτούς και όλους τους παράγοντες.
Οι αθλητικοί αγώνες είναι συστατικό στοιχείο της ζωής. Θα έλεγα πως είναι η ίδια η ζωή. Οι Έλληνες από πολύ παλιά συνέδεαν, παρομοίαζαν τους αθλητικούς αγώνες με την ίδια τη ζωή γιατί θεωρούσαν ότι η ίδια η ζωή, αυτή καθαυτή είναι ένας αγώνας. Και μάλιστα ανάμεσα στη νόηση, στην θεωρία και στην πράξη έδιναν προβάδισμα στην πράξη και επεδίωκαν τη νίκη».
Ο κ. Παυλίδης
Από την πλευρά του ο υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας αναφέρθηκε στη σημασία των αγώνων, ενώ απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους πολίτες της Πιερίας να συμμετέχουν με την παρουσία τους στα τριήμερα αγωνιστικά δρώμενα.
«Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός που προάγει τον αθλητισμό και δείχνει ότι είμαστε σε θέση εδώ στην επαρχία να το φέρουμε σε πέρας οργανωμένα» είπε.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
ΩΡΑ 10:00: ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
ΩΡΑ 12:00: ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΟΡΙΩΝ
ΤΡΙΤΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
FINAL FOUR: ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ -Β' ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΩΡΑ 09:00: 1ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΟΡΙΩΝ
ΩΡΑ 11:00: 1ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
ΩΡΑ 13:00: ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ
* ΕΙΣΟΔΟΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΩΝ
* ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ
* ΟΡΚΟΣ ΑΘΛΗΤΗ
* ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
* ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΟΜΑΔΩΝ
ΩΡΑ 13:30: 2ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΟΡΙΩΝ
ΩΡΑ 15:30: 2ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
FINAL FOUR: ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ -Β' ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΩΡΑ 09:00: ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ (3η -4η ΘΕΣΗ)
ΩΡΑ 11:00: ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΟΡΙΩΝ (3η - 4η ΘΕΣΗ)
ΩΡΑ 13:00: ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ (1η - 2η ΘΕΣΗ)
ΩΡΑ 15:00: ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΟΡΙΩΝ (1η - 2η ΘΕΣΗ)
ΑΠΟΝΟΜΕΣ-ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks