ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ-ΝΕΟΙ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 2-0 Έπαιξαν και ήταν εκεί για τον Γιωργή - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΣΠ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013
Καλό ποδόσφαιρο στο Α΄ ΔΑΚ της πόλης σήμερα, σε ένα παιχνίδι που το αποτέλεσμα του ερχόταν σε δεύτερη μοίρα. Κι αυτό γιατί ο σκοπός της συνάντησης, ήταν διαφορετικός.
Νέοι Πιερικού και Νέοι ΕΠΣ Πιερίας, κατάφεραν να ευχαριστήσουν τον κόσμο που.... βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια ενός νέου παιδιού που προέρχεται απο τον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
Η ΕΠΣ Πιερίας ευαισθητοποιήθηκε στο θέμα αυτό και οργάνωσε την αναμέτρηση στο Α΄ΔΑΚ την οποία αφιλοκερδώς στήριξαν οι  ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ με επικεφαλής τον πρόεδρο τους ιατρό κο Γρηγορόπουλο, οι Διαιτητές Ν. Πιερίας και συγκεκριμένα οι κύριοι Παναγιώτης Συμεωνίδης, Κώστας Λαφατζής και Αντώνης Φωτιάδης που διαιτήτευσαν το παιχνίδι.
Στο πρώτο μέρος ο Πιερικός αγωνίστηκε με πολλούς επαγγελματίες στη σύνθεση του. Παίκτες που θέλανε χρόνο συμμετοχής και τον πήραν στο ημίχρονο που έπαιξαν.
Εδώ θα πρέπει να αναφερθεί η πολύ καλή αγωνιστική συμπεριφορά των νεαρών ποδοσφαιριστών της Μικτής Νέων της ΕΠΣ. που κόντραραν στα ίσα τους πιο έτοιμους και δουλεμένους παίκτες της ομάδας του Πιερικού.
Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες άλλαξαν κι ιδιαίτερα ο Πιερικός που άλλαξε όλη τη σύνθεση του. Πιο φρέσκοι λοιπόν οι νεαροί παίκτες της ομάδας Νέων του Πιερικού και θα λέγαμε η κανονική της σύνθεση, κατάφερε με δυο όμορφα γκολ του Ηλιάδη και του Νούλα, να πάρει τελικά τη νίκη με 2-0.
Σφύριξε ο Συμεωνίδης με βοηθούς τους Λαφατζή και Φωτιάδη.
ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ: Πατσιογιώργος, Παναγιωτίδης, Βραχνός, Μπαμίχας, Ίτσιος, Μιχαηλίδης, Σεχολάρι, Καλαϊτζής, Τσικαδέρης Αντ., Καρακατσάνης, Αδριόπουλος.
Έπαιξαν στο 2ο μέρος και οι Παπανικολάου, Καρτσαμπάς, Ηλιάδης, Νούλας, Τσικαδέρης Μαν., Ηλιάδης, Δαλαμήτρας, Γκεράρντο.
ΝΕΟΙ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Χειμώνας, Διαμαντίδης Δημ., Δημηνάς, Παναγιωτίδης Σάβ., Διαμαντίδης Αβραάμ, Στραβογιάννης, Κυπαρίσσης, Κλιγκόπουλος, Μαγούδης, Γκανάβας, Τζίνοβιτς.
Έπαιξαν ακόμη και οι Φορτομάρης Νίκος, Χατζηκωνσταντίνου, Κωστόπουλος, Γεαβριηλίδης, Τσιμπούκας, Λυπιρίδης, Τζιώλας.
 
 ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ-ΝΕΟΙ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ (Φωτορεπορτάζ)
















































  
 ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Η διοίκηση της ΕΠΣ Πιερίας και ο Πρόεδρος Δημήτρης Ελευθεριάδης, ευχαριστούν θερμά την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, τον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ, τους Διαιτητές Παναγιώτη Συμεωνίδη, Κώστα Λαφατζή και Αντώνη Φωτιάδη, τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ και όλους όσους βοήθησαν και εργάστηκαν αφιλοκερδώς, ώστε να πραγματοποιηθεί το φιλικό ανάμεσα στην ομάδα ΝΕΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ και τους ΝΕΟΥΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ για τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και νέο άνθρωπο Γιωργή.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΠΗΓΗ:http://pieriasport.blogspot.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks