Δικαίωση Μαρινάκη - Σαββίδη

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ο Σαλπιγγίδης και ο Αμπντούν θα βρεθούν αντίπαλοι την Κυριακή στο γήπεδο Καραϊσκάκη 
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε χθες στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας
Mίλησε για όλους και για όλα και δεν έκρυψε την... αδυναμία που έχει στον ΠΑΟ: «Με ευχαριστεί περισσότερο μία νίκη επί του Παναθηναϊκού, παρά ένας τίτλος», είπε, μεταξύ άλλων, στους κατόχους...
εισιτηρίων διαρκείας ο Β. Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκης έκανε απολογισμό των 2,5 χρόνων θητείας του, ενώ αναφέρθηκε στο μέλλον.
«Το καλοκαίρι του 2010 αναλάβαμε τον Ολυμπιακό πέμπτο στο πρωτάθλημα και εκτός Ευρώπης, με ελάχιστους ποδοσφαιριστές με συμβόλαιο στην ομάδα. Και ήταν μία εποχή που είχαμε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό κατεστημένο εναντίον μας και τον βασικό μας αντίπαλο με το ακριβότερο ρόστερ στην ιστορία του. Βγήκα προσωπικά μπροστά με τεράστιο κόστος, και κοινωνικό και επιχειρηματικό, αφού ξέρετε πόση λάσπη έχω δεχτεί τα τελευταία 2,5 χρόνια. Οταν αναλάβαμε ο Ολυμπιακός είχε σοβαρό οικονομικό άνοιγμα και χρειάστηκε να επενδύσω ποσά άνω των 60 εκατ. ευρώ, σε μία εποχή που η Ελλάδα βιώνει μία τεράστια οικονομική κρίση», είπε ο Β. Μαρινάκης και συνέχισε: «Θέλω να δημιουργήσω έναν Ολυμπιακό αυτάρκη. Για να τελειώνουμε με αυτή την καραμέλα που λέει ''τι γίνονται τα 25 εκατ. του Τσάμπιονς Λιγκ κάθε χρόνο'', τα 20-22 εκατομμύρια δεν καλύπτουν ούτε το 40% του μπάτζετ που έχει η ομάδα, το οποίο ξεπερνάει τα 50 εκατομμύρια. Την ίδια στιγμή τα έσοδα μειώνονται δραματικά. Οπως τα εισιτήρια, που από 22 εκατ. €, φέτος φτάσαμε τα 10 εκατ. €».
Δικαιολογημένες αποδοκιμασίες
Επισήμανε ακόμα πως οι αποδοκιμασίες στο παιχνίδι με τη Λεβάντε ήταν δικαιολογημένες, αλλά με τον Αρη αδικαιολόγητες, για την Ευρώπη πως «όταν παίρνεις 9-12 βαθμούς στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και να προχωράς όσο μπορείς στο Γιουρόπα Λιγκ είναι επιτυχία, και ποτέ δεν υποσχέθηκα ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ» και πρόσθεσε πως, αν κάποιος δώσει 200 εκατ. ευρώ τον χρόνο για να διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι δίπλα του.
Επίσης αναφέρθηκε στην ελληνοποίηση της ομάδας, υποσχέθηκε μείωση στις τιμές των διαρκείας, ενώ η κουβέντα πήγε και στις μεταγραφές: «Είμαστε καθημερινά σε επαφή με τον προπονητή, ο οποίος θα υποδείξει στη διοίκηση τις λύσεις που κρίνει ότι χρειάζονται και η διοίκηση θα ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του. Πιστεύουμε στον Μίτσελ και έχουμε επενδύσει πάνω του», ενώ παραδέχθηκε πως αποδείχθηκε λανθασμένη η επιλογή Ζαρντίμ.
Γαλλική ιστοσελίδα έγραψε χθες ότι το καλοκαίρι θα φύγουν σίγουρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μουρίνιο, ο Ιγκουαΐν και ο Τσερίσεφ, και ανέφερε πως πιθανότερος προορισμός του τελευταίου είναι ο Ολυμπιακός, ενώ η Ουντινέζε δείχνει το θερμό ενδιαφέρον της για τον Μανωλά με την αποστολή κατασκόπου στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΒΔΑΣ

Θα μπορούσε να πει κανείς πως ήταν κάτι σαν δώρο γενεθλίων! Ο 54χρονος Ιβάν Σαββίδης (γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1959 στην Τσάλκα της Γεωργίας) και το απόγευμα πληροφορήθηκε πως η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον Σαλπιγγίδη, που πρωτόδικα τιμωρήθηκε με έξι αγωνιστικές για «έργω εξύβριση» του βοηθού διαιτητή.
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε από τη δευτεροβάθμια με μία αγωνιστική και 80 ευρώ πρόστιμο για «ανάρμοστη συμπεριφορά», την οποία έχει ήδη εκτίσει κι έτσι θα παίξει στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».
Ο ομογενής επιχειρηματίας είχε θεωρήσει πολύ άδικη την τιμωρία του αρχηγού του ΠΑΟΚ, ο οποίος φαίνεται πως είναι ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής, αν σκεφτεί κανείς ότι στο περιθώριο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όταν ο «Σάλπι» υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του, ο Σαββίδης δήλωσε ότι «θα προτιμούσα να είχε αποβάλει ο διαιτητής τη μισή ομάδα, παρά τον Σαλπιγγίδη»!
Ο Σαλπιγγίδης τίθεται πλέον στη διάθεση του Δώνη για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής, ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναμένεται να δοκιμάσει σήμερα το σχήμα που θα παρατάξει στο «Καραϊσκάκη» σύμφωνα, ωστόσο, με όσα έλεγε χθες στους συνεργάτες του, τις αποφάσεις του μάλλον τις έχει πάρει.
Ο Δώνης θα παίξει και πάλι 4-4-2, με τους Αποστολόπουλο, Κατσουράνη, Σίλντενφελντ και Λίνο στην άμυνα, τους Λόρενς (αντί του Ολίσε), Λάζαρ, Κάτσε και Καμαρά στο κέντρο, και τους Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη στην επίθεση.
Ο Γκαρσία στο Μινσκ
Την ώρα που ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Πάμπλο Γκαρσία που θα ήθελε όσο τίποτα να παίξει την Κυριακή, θα παίρνει το αεροπλάνο για το Μινσκ της Λευκορωσίας, καθώς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην τοπική Ντιναμό, στην οποία προπονητής είναι ο Ολεγκ Προτάσοφ.

Ο Γκαρσία συμφώνησε με τους Λευκορώσους για συνεργασία τριών μηνών, καθώς θέλει αφενός να δει αν θα προσαρμοστεί στο Μινσκ κι αφετέρου να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ομάδα το καλοκαίρι, καθώς ο στόχος του είναι να ξαναπαίξει στην Ελλάδα.
Η είδηση για τη συμφωνία του με την Ντιναμό Μινσκ προκάλεσε ενθουσιασμό στη Λευκορωσία, αλλά και στις τάξεις της ομάδας, με τους δύο Ουρουγουανούς επιθετικούς της, τους Φιγκουερέντο και Κόκαρο, να ζητούν από τον Πρότασοφ να τους επιβεβαιώσει την είδηση, λέγοντας πως «ο Γκαρσία είναι Θεός και είναι εκπληκτικό που θα παίξουμε μαζί του!».
«Είναι παίκτης με εμπειρία, δυναμισμό και χαρακτήρα και θα μας βοηθήσει. Ο Γκαρσία είναι ηγέτης κι αυτόν τον ρόλο θέλουμε να έχει και σε μας» σχολίασε ο Προτάσοφ, που τον υπολογίζει για το κυριακάτικο ντέρμπι με την Μπάτε Μπορίσοφ.
ΕΘΝΟΣΠΟΡ - Γ. ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗΣ

Ο Σαλπιγγίδης και ο Αμπντούν θα βρεθούν αντίπαλοι την Κυριακή στο γήπεδο Καραϊσκάκη
Ο Σαλπιγγίδης και ο Αμπντούν θα βρεθούν αντίπαλοι την Κυριακή στο γήπεδο Καραϊσκάκη
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε χθες στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks