Στους «8» η Ρεάλ, «έσφαξε» τη Μάντσεστερ ο διαιτητής

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

http://www.ert.gr/sport/media/k2/items/cache/17f7dfea1fc9d35c25327c0d00fc20fd_L.jpg?t=943912800 
Τετάρτη 06 Μαρτίου 2013
Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που καθήλωσε εκατομμύρια φίλους του ποδοσφαίρου η Ρεάλ κατάφερε αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ, και έχοντας ήδη το μειονέκτημα του 1-1 από τον πρώτο αγώνα στο «Μπερναμπέου», να ανατρέψει το σκορ και ...
να πάρει τη νίκη με 2-1 μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» επί της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και συγχρόνως την σπουδαία πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League. Η Μάντσεστερ έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται για τον διαιτητή που στο 57΄ την άφησε με 10 παίκτες, καθώς απέβαλλε εσφαλμένα τον Νάνι σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο αλλάζοντας άρδην μετέπειτα τις ισορροπίες του αγώνα.
Κι όμως μέχρι το 60ο λεπτό το παιχνίδι ήταν στα μέτρα των Άγγλων που όχι μόνον ήλεγχαν τον ρυθμό, αλλά είχαν ανοίξει το σκορ από το 48΄ με αυτογκόλ του Σέρχιο Ράμος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Φέργκιουσον είχε και δοκάρι στο 21΄ με τον Βίντιτς.
Η Ρεάλ φαινόταν ανήμπορη να αντιδράσει, μέχρι που ο Τσακίρ της χάρισε το αριθμητικό πλεονέκτημα, αποβάλλοντας εσφαλμένα τον Νάνι στο 57΄ για μαρκάρισμα στον Αρμπελόα. Με "γεμίσματα" προσπάθησε η "βασίλισσα" να στριμώξει τους γηπεδούχους, μέχρι που ο Λούκα Μόντριτς έβαλε τη μπάλα κάτω, πέρασε με έξοχη προσποίηση τον Κλέβερλι και με ασύλληπτο σουτ από 25 μέτρα ισοφάρισε στο 66΄.
Προτού προλάβει να συνέλθει από το πρώτο σοκ, η Μάντσεστερ, δέχθηκε την χαριστική βολή: Τρία λεπτά αργότερα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο με προβολή μετά από σέντρα-ασίστ του Ιγκουαϊν έκανε το 1-2, κλειδώνοντας ουσιαστικά την πρόκριση, αφού και με 2-2 αν ισοφάριζε η Μάντσεστερ, η Ρεάλ θα έπαιρνε το εισιτήριο για τους «8».
Στην επιστροφή του μετά από τρία χρόνια στο "Θέατρο των Ονείρων" ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αγχωμένος, αλλά γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των "κόκκινων διαβόλων", ασφαλώς η καλύτερη ανταμοιβή γι΄αυτόν που τίμησε και τις δύο φανέλες εξίσου.
Διαιτητής: Τσουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)
Κίτρινες: Εβρά, Κάρικ - Αρμπελόα, Κακά, Πέπε
Κόκκινη: Νάνι (57΄)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Αλεξ Φέργκιουσον): Ντε Χέα, Ραφαέλ, Φέρντιναντ, Βίντιτς. Εβρά, Κάρικ, Κλέβερλι (73΄ Ρούνι), Νάνι, Γουέλμπεκ (81΄ Γιανγκ), Γκιγκς, Φαν Πέρσι
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζοζέ Μουρίνιο): Ντιέγκο Λόπεθ, Αρμπελόα, Βαράν, Ράμος, Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Ντι Μαρία (44΄λ.τρ. Κακά), Οζίλ (70΄ Πέπε), Ρονάλντο, Ιγκουαίν (58΄ Μόντριτς)
ΠΗΓΗ:ΕΡΤ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks