ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 2-2 Αυτός ήταν Πιερικός. Δύο γκόλ ο αρχηγός του

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013


Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013
 
Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι του Πιερικού απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών για την 27η αγωνιστική της Football League. Άν ήταν κάποιος στο γήπεδο όμως κι δεν ήξερε ποιά ομάδα πάει για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία και ποιά βρίσκεται κάπου στη μέση του βαθμολογικού...
πίνακα, θα πόνταρε το αυτοκίνητο του ότι ο Πιερικός ήταν αυτή που πάει για την άνοδο και όχι οι Ευβοιώτες που έπεσαν απο τον Λευκό τον Πύργο και βρήκαν και ένα 100άρικο στο πεζοδρόμιο μετά την πτώση τους.
Η ομάδα της Κατερίνης μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας το δύσκολο έργο να ανατρέψει το 1-2 του πρώτου μέρους. Είχε προηγηθεί στο 41΄με κεφαλιά του Γιατζιτζόγλου που για μια ακόμη φορά πέρασε στους παίκτες που κατάθεσαν την ψυχή τους για την επιτυχία.
Η χαρά των παικτών του Γιώργου Φοιρού δε κράτησε για πολύ αφού μετά απο 2 λεπτά ο φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια μετά απο καλή προσπάθεια και σέντρα του Σέρβου Γιέσιτς απο αριστερά, με τον Σεοταχούλ να κάνει το 1-1. Αυτή ήταν ουσιαστικά η πρώτη φάση που έγινε απο τους "επίδοξους πρωταθλητές" οι οποίοι δεν είδαν μέχρι εκείνο το λεπτό, ούτε φωτογραφία τα μάτια του Βασιλειάδη.
Σα να μην έφτανε αυτό για τους Κατερινιώτες, η "Θεά Μπάλα" συνέχισε να είναι πολύ σκληρή μαζί τους αφού στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ηρακλής Ψαχνών κατάφερε (βάση της εικόνας του παιχνιδιού) το απίστευτο.
Προηγήθηκε με 1-2 μετά απο χτύπημα κόρνερ του Γιέσιτς, πρώτη κεφαλιά του Λαμπρόπουλου και δεύτερη του Μήτση με τον τελευταίο να σκοράρει βάζοντας την ομάδα του μπροστά.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Πιερικού. Εκτός απο ένα μικρό διάστημα περίπου 15 λεπτών στα μέσα του δευτέρου μέρους, η ομάδα της Πιερίας ήταν καταιγιστική στις φάσεις που δημιούργησε με τη μια να διαδέχεται την άλλη. Αυτός ο Πιερικός θύμισε κάτι απο το παρελθόν σε αυτούς που έχουν δεί παλαιότερα την ομάδα της Πιερίας να μεσουρανεί στους κύκλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο δαιμόνιος Ελευθεριάδης έκανε σε κάθε φάση ανάστατη την άμυνα των νησιωτών, που δεν ήξεραν ποιά πλευρά τους να προφυλάξουν. Μεγάλες ευκαιρίες χάθηκαν για να ισοφαρίσει ο Πιερικός και να πάρει τη νίκη με διαστάσεις θριάμβου στο σκόρ αλλά δυστυχώς η τύχη δεν ήταν με την ομάδα του Γιώργου Φοιρού που θα πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος τόσο για τη δουλειά όσο και τους παίκτες του.
Ο ο προερχόμενος απο την Ισπανία "συνήθης ύποπτος" της ομάδας του Πιερικού, ήρθε αυτή τη φορά απο τον πάγκο λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο δεκαήμερο..
Παρόλα αυτά σε μια φάση έδειξε και πάλι την τεράστια ποδοσφαιρική του "πάστα" αφού κυριολεκτικά "έσβυσε" μια 40άρα πάσα που του ήρθε απο το κέντρο και τα πόδια του Πολίτη που μπήκε στο δεύτερο μέρος και βοήθησε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του.
Κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή του Σικαλιά σα να ήταν δίμετρη πασούλα και την στιγμή που πήγε να τελειώσει την ενέργεια- "ποίημα" του, ανατράπηκε απο τον Παναγιώτη Δήμου κερδίζοντς το πέναλτι με το οποίο ο "μεγάλος αρχηγός" Παναγιώτης Γιατζιτζόγλου διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και μαζί αυτά της ομάδας του.
Απο τον Πιερικό δεν υπάρχει παίκτης που να υστέρησε. Όλο το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Πιερικού συλλόγου που έδειξε ότι η θέση του είναι πλασματική στο πρωτάθλημα και αδικείται απο αυτήν.
Τεράστιος ήταν όμως σε πρώτος σε απόδοση ο νεαρός Ελευθεριάδης που έκανε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Αρχοντικός και κυρίαρχος στην άμυνα του Πιερικού ο Ντόικιτς που όποτε ήταν κοντά στις φάσεις, τις τελείωνε πριν κάν δημιουργηθούν.
Το πάθος και η ποιότητα του Παναγιώτη Γιατζιτζόγλου, για μια ακόμη φορά τον έφεραν να θεωρείται πρωταγωνιστής σε ένα αποτέλεσμα που οι φιλοξενούμενοι θα θυμούνται για πολύ καιρό αφού κυριολεκτικά ο Λευκός Πύργος, έτυχε να είναι πολύ "χαμηλός" για την ομάδα τους...
Σε γενικές γραμμές καλός ο διαιτητής Βαλιώτης απο την Λάρισα, ελέγχεται για το γκολ που ακύρωσε στον Ελευθεριάδη. Στα ίδια επίπεδα κινήθηκαν και οι Πετρόπουλος (Θεσσαλίας), Κουρέντας (Τρικαλων).
Κίτρινες δέχθηκαν οι Νίκου - Γέσιτς, Χαϊκάλης, Δήμου

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Φοιρός): Βασιλειάδης, Γιαζιτζόγλου, Νίκου (81' Σεχολάρι), Ιορδανίδης, Ντόικιτς, Μπελόσεβιτς, Φαμπίνιο, Ελευθεριάδης, Μανίκας, Καθάριος (62' Ντάνι), Παπατόλιος (46' Πολίτης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Βαζάκας): Γ. Σικαλιάς, Δήμου, Λαμπρόπουλος, Μήτσης, Ζουλιώτης, Μπακομήτρος, Ρούτσης, Λιόσης, Σεοταχούλ (79' Βανγκελί), Γέσιτς (51' λ.τ Χαϊκάλης), Στεπάνοβιτς (56' Ογιαρμπίντε)
Πηγή:http://pieriasport.blogspot.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks