Ελισάβετ Πεσιρίδου: Πρωταθλήτρια Ελλάδος το χρυσό κορίτσι απο την Κατερίνη (video)

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού ανδρών- γυναικών.
Μια διοργάνωση που αποτελεί και ευκαιρία για την επίτευξη των ορίων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται από 1 ως 3 Μαρτίου στο Γκέτεμποργκ.
Στα 60μ. εμπόδια η Ελισάβετ Πεσιρίδου ήταν ...
ούτως ή άλλως το φαβορί, το πιστοποίησε όμως και με την τελευταία της εμφάνιση στην ημερίδα της περασμένης Κυριακής στο ΣΕΦ τρέχοντας σε 8.51.
Το "δικό μας κορίτσι" λοιπόν η  Ελισάβετ Πεσιρίδου του Αρχέλαου Κατερίνης,  έκανε ατομικό ρεκόρ και πήρε την πρώτη θέση στα 60 μ. εμπόδια στη συγκεκριμένη ημερίδα απο την οποία είναι και το παραπάνω βίντεο.
Σήμερα Κυριακή (17/2) υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας της Ιωάννας Σιώμου και κάνοντάς μας για μια ακόμη φορά όλους υπερήφανους, στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος γράφοντας για μια ακόμη φορά το δικό της όνομα αλλά και αυτό του Αρχέλαου και της Κατερίνης, της Πιερίας ολόκληρης, με χρυσά γράμματα στο βιβλίο του Ελληνικού κλασικού αθλητισμού.
Και τα καλύτερα για την Ελισάβετ και όλους εμάς έρχονται. Είναι μόνο η αρχή.
Το νέο της ρεκόρ πριν λίγες ημέρες, η πρωτιά της σε πανελλήνιο επίπεδο αλλά και το ότι αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί στο συγκεκριμένο αγώνισμα, κάνουν όλους εμάς να σκεφτούμε ακόμη καλύτερα και να αναθεωρήσουμε τη στήριξή μας σε μια νέα κοπέλα που κάνει γνωστή σε κάθε άκρη της χώρας μας (και όχι μόνο) τον Αρχέλαο και την Πιερία γενικότερα.

Η Ελισάβετ είναι ΕΜΕΙΣ...
Είναι ο Αρχέλαος όταν μακριά απο την περιοχή μας τον εκπροσωπεί, είναι η Κατερίνη, η Πιερία, είναι όλοι εμείς που νοερά στεκόμαστε στο πλευρό της.
Άς δούνε οι υπεύθυνοι καλύτερα τις επιδόσεις και την προσφορά της Ελισάβετ και ας κάνουν το αυτονόητο.
Άς στηρίξουν ένα δικό μας παιδί που αποτελεί αυτή την εποχή τον καλύτερο πρεσβευτή του ερασιτεχνικού αθλητισμού μας.
ΑΞΙΖΕΙ…

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks