ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Το διασκέδασαν στην Κατερίνη

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Το διασκέδασαν στην Κατερίνη
Το διασκέδασαν στην Κατερίνη
Το διασκέδασαν στην Κατερίνη
Το διασκέδασαν στην Κατερίνη
Το διασκέδασαν στην Κατερίνη
Το διασκέδασαν στην Κατερίνη
Το διασκέδασαν στην Κατερίνη
Το διασκέδασαν στην Κατερίνη
Το διασκέδασαν στην Κατερίνη


Μια από τις πιο όμορφες μέρες του χειμώνα έκανε στην Κατερίνη την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου και η γιορτή ποδοσφαίρου στέφθηκε με επιτυχία. Τα δεκάδες παιδιά, οι γονείς και φίλοι του αθλήματος που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση το διασκέδασαν.

Η εκδήλωση, που ...
διοργάνωσε η Σχολή Ποδοσφαίρου Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου στις 11:00 π.μ. στο αθλητικό κέντρο του Νέου Κεραμιδίου. Ήταν μια διαφορετική μέρα για τα παιδιά που έλαβαν μέρος στην διοργάνωση καθώς αρχικά ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου, διαγωνίστηκαν σε ασκήσεις δεξιότητας και έπειτα έδωσαν παιχνίδια μεταξύ τους.

Ο τεχνικός Διευθυντής της σχολής, Κώστας Μυστακίδης, ξενάγησε τους νεαρούς στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κέντρου, τους μίλησε για τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρό και τη χαρά του να συμμετέχει κανείς σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Στη συνέχεια άρχισε το διαγωνιστικό - αγωνιστικό κομμάτι της εκδήλωσης, όπου τα παιδιά χωρίστηκαν σε τρία ηλικιακά γκρουπ, υπό την επίβλεψη του τεχνικού διευθυντή Κώστα Μυστακίδη, με τη συμμετοχή των προπονητών, Διονύση Οικονόμου και Κλεάνθη Μπρεζεντίκου.

Έπειτα συμμετείχαν σε ένα πρόγραμμα ασκήσεων δεξιότητας, ασκήσεων με μπάλα, δίτερμα και διαγωνισμό σε σουτ σε εστία.

Με το πέρα της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Σχολής Ποδοσφαίρου Κατερίνης, Δημήτρης Καλαϊτζής, παρέδωσε τα δώρα - έπαθλα στα παιδιά.

Μετά την αξιολόγηση και την βαθμολογία που συγκέντρωσαν οι παίκτες έγινε η βράβευση. Ο πρώτος νικητής από κάθε γκρουπ πήρε το πρώτο έπαθλο που ήταν ένα ποδήλατο, οι τέσσερις επόμενοι -από κάθε γκρουπ-, με βάση την βαθμολογία, πήραν από μια μπάλα ποδοσφαίρου.

Τα παιδιά έδειξαν ενθουσιασμένα από την εκδήλωση, από τη συμμετοχή τους σε αυτή και γεύτηκαν και τη χαρά να διαγωνιστούν με συνομήλικους τους, με στόχο τα έπαθλα.

Οι νικητές στην εκδήλωση που κατέκτησαν την πρώτη θέση και κέρδισαν το ποδήλατο ήταν: στους μικρούς ο αθλητής Γκούμας, στην μεσαία κατηγορία ο Καρυπίδης και στα μεγαλύτερα παιδιά ο Ζαφειρόπουλος.

Η σχολή Ποδοσφαίρου Κατερίνης μετά από αυτή την Γιορτή Ποδοσφαίρου για τα παιδιά άρχισε για πρώτη φορά έναν "θεσμό", όπου θα δίνουν ραντεβού κάθε χρόνο στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα.

Στη εκδήλωση βοήθησαν με τη συμμετοχή τους στα τέστ, ο ποδοσφαιριστής της Φράιμπουργκ Γιάννης Μυστακίδης, και οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου Γρηγόρης Μυστακίδης και Αντώνης Μπίρτσης.

Τέλος ο πρόεδρος, Δημήτρης Καλαϊτζής, ο τεχνικός διευθυντής, Κώστας Μυστακίδης και οι λοιποί παράγοντες της σχολής ευχαριστούν ειλικρινά τους μικρούς φίλους που συμμετείχαν στην εκδήλωση καθώς και τους γονείς των παιδιών που ήταν μαζί τους και χάρηκαν την διοργάνωση.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks