ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 3-0 Μία απο τα ίδια. Δυστυχώς ο Μιτόσεβιτς δεν έφερε την...άνοιξη

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012
Θριαμβευτικά επέστρεψε στις νίκες ο Ηρακλής μετά από δύο σερί ισοπαλίες, κερδίζοντας με το εμφατικό 3-0 τον Πιερικό και υποχρεώνοντας σε ήττα τον παλιό του ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή, Ντούσαν Μιτόσεβιτς στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «ασπρόμαυρων».
Ο Ηρακλής εκμεταλλεύτηκε το...
γεγονός ότι ο Πιερικός αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 8ο μόλις λεπτό μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Δεσποτόσφκι για αγκωνιά και τρία μόλις λεπτά μετά την αποβολή του παίκτη του Πιερικού, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Ζουλιέν Φερνάντες (11') μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Ο Πιερικός έμοιαζε ανήμπορος να αντιδράσει, αλλά και ο «Γηραιός» παρόλο που είχε την υπεροχή και δημιουργούσε ευκαιρίες δεν μπορούσε να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ που θα τον βοηθούσε να «κλειδώσει» τη νίκη.
Όλα αυτά μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρος, γιατί η είσοδος του Μπανγκουρά στην επανάληψη, έδωσε στους γηπεδούχους την ώθηση που χρειάζονταν. Ο επιθετικός από τη Νέα Γουϊνέα είχε καθοριστική συμμετοχή και στα δύο γκολ που ακολούθησαν. Ήταν αυτός που με προσωπική ενέργεια έφτασε μέχρι την περιοχή του Τόλιου και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Στεφανίδη που έγραψε με σουτ το 2-0.
Από δική του επίσης μπαλιά μπήκε και το γκολ του Τζοβέ στο 81ο λεπτό με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 3-0 για τους Ηρακλειδείς.
Ο Πιερικός πέτυχε γκολ στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Ντάνι που όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Για την ομάδα της Κατερίνης η αποβολή του Δεσποτόφσκι υπήρξε καταλυτική...
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κοεμπτζίδης (Κοζάνης). ΒΟΗΘΟΙ: Τσιαμπάζης, Κουτζιακουτζίδης (Κοζάνης)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μίχος - Δεσποτόφσκι, Κόιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 8' Δεσποτόφσκι
Ηρακλής (Γιώργος Στράντζαλης): Χουάντερσον, Μίχος, Βαγγελόπουλος, Σαββίδης, Λόπεθ, Φερνάντεζ, Σουλίδης (78' Νατσιόπουλος), Σαράφογλου (46' Χιονίδης), Βουτσιάς (46' Μπανγκουρά), Τζοβέ, Στεφανίδης.
Πιερικός (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Ντόικιτς, Λαζαρίδης, Δεσποτόφσκι, Φαμπίνιο(Καραγκούνης), Ντάνι, Κόιτς (68' Ίτσιος), Σεχολάρι, Καθάριος (75' Παπαστεργίου).
http://www.onsports.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks