1η ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΟ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ - "Πέρασε" έστω και στα ...πέναλτι ΚΡΑΝΟΥΛΑ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0 -0 (1 - 3 πέναλτι) - ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012 Αθλητισμός
Με πολύ δύσκολο τρόπο αλλά δίκαια κατάφερε να πάρει την πρόκριση ο Πιερικός στη 3η φάση του Κυπέλλου επικρατώντας 3-1 στη διαδικασία των πέναλτι της Δόξας Κρανούλας μετά από ένα παιχνίδι χωρίς...
πολλές φάσεις στις δύο περιοχές.
Η κανονική διάρκεια του αγώνα αλλά και η ημίωρη παράταση έληξαν χωρίς σκορ και νικητή και μοιραία οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα έντεκα βήματα
Τον Λεβαδειακό θα αντιμετωπίσει στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ο Πιερικός. Η ομάδα της Κατερίνης είχε πολύ δύσκολο έργο απέναντι στη Δόξα Κρανούλας, παίρνοντας ωστόσο την πρόκριση με 3 - 1 στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς στα 120 λεπτά της αναμέτρησης δεν υπήρξε κάποιο γκολ.
Στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, οι φιλοξενούμενοι ήταν περισσότερο ψύχραιμοι και επικράτησαν 3 - 1. Οι Παπαβασιλείου, Κάκαβος και Χήρας ήταν αυτοί που αστόχησαν για τους γηπεδούχους με τον Βλάχο να είναι ο μοναδικός που πέτυχε γκολ.
Οι καλύτερες φάσεις
Στο 16' μετά από σέντρα του Νίκου ο Ίτσιος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Στο 29' σουτ του Νίκου από δεξιά, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 50' γκολ του Νίκου ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα.
Στο 60' ο Ντάνι μπήκε στην πορεία της μπάλας μετά από σουτ του Γιαζιτζόγλου, αυτή κατέληξε στα δίχτυα αλλά υποδείχτηκε οφσάιντ.
Στο 70' σέντρα Καραγκούνη, κεφαλιά Δήμου, η μπάλα λίγο δίπλα από την εστία του Σιαράβα.
Στο 83' το φάουλ Γήττα, μπλόκαρε ο Τόλιος.
Στο 84' το μακρινό σουτ του Δεσποτόφσκι, η μπάλα ψηλά άουτ.
Στο 91' το σουτ Δεσποτόφσκι, η μπάλα άουτ.
Στο 100' το σουτ Ντάνι, η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 107' απευθείας φάουλ του Γιαζιτζόγλου, η μπάλα άουτ.
Στο 109' το μακρινό σουτ Γήττα, η μπάλα άουτ.
Στο 118' η γυριστή κεφαλιά του Ντάνι, ο Σιαράβας "πετάχτηκε" στην αριστερή γωνία του και έδιωξε.
Η διαδικασία των πέναλτι
Παπαβασιλείου - απέκρουσε ο Τόλιος
Φαμπίνιο 0 - 1
Κάκαβος - δοκάρι
Ντάνι 0 - 2
Βλάχος 1 - 2
Κόιτς 1 - 3
Χήρας - άουτ
Ο Πιερικός πήρε την πρόκριση με 3-1.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Πουλημάς (Κέρκυρας) με βοηθούς τους κ.κ. Στοϊκος (Κέρκυρας) και Ρίγκος (Γρεβενών).
Οι συνθέσεις των ομάδων
Δόξα Κρανούλας (Ανέστης Ζώης)
Σιαράβας, Νάσιος (74' Ηλίας), Χήρας, Νασούλης, Παπαβασιλείου, Μπελεβέτης (72' Τσουμάνης), Κάκαβος, Νικολάου (61' Βασιλείου), Τσιφλίδης, Γήτας, Βλάχος. Στον πάγκο: Γιαννούσης, Γκοτζιάς, Κάτσενος, Ηλίας, Νάνος.
Πιερικός (Νίκος Γκουλής)
Τόλιος, Κωτσιόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Καρτσάμπας, Ντόικιτς, Ίτσιος (58' Ντάνι), Δεσποτόφσκι, Φαμπίνιο, Δήμου, Νίκου (56' Σεχολάρι), Καραγκούνης. Στον πάγκο: Παπατόλκας, Παπαδόπουλος, Σεχολάρι, Κόιτς, Ντάνι, Παπαστεργίου, Παπατόλιος.
Δηλώσεις πρωταγωνιστών
Νίκος Γκουλής (προπονητής Πιερικού)
«Όταν παίζεις με μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, τότε το σημαντικό είναι η πρόκριση. Δεν κινδυνεύσαμε, είχαμε έναν αξιόλογο διαιτητή και δύο αξιόλογους επόπτες, που μας ακύρωσαν 3 γκολ και δεν έδωσαν 2 πέναλτι. Όλοι κάνουν λάθη, κι εμείς και οι διαιτητές. Συγχαρητήρια στον κ. Ζώη και την ομάδα του».
Ανέστης Ζώης (προπονητής Δόξας Κρανούλας)
«Γι' άλλη μια φορά χάσαμε μια πρόκριση στα πέναλτι. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών. Δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας, αυτό ήταν μόλις το δεύτερο. Αντιμετωπίσαμε σωστά τον αντίπαλο, γνωρίζαμε πως θα παίξει.
Αλλάξαμε 2 παίκτες αναγκαστικά. Θα παίξουμε και πιο επιθετικά απ' ότι σήμερα. Καλή συνέχεια στον Πιερικό. Για τη διαιτησία δεν χρειάζεται να στενοχωριόμαστε. Οι νεαροί παίκτες μας είναι πολλοί, θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα παιδιά ανταπεξήλθαν σήμερα».
Σωτήρης Καραγκούνης (παίκτης Πιερικού)
«Το ματς ήταν κλειστό, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έπαιζε πολύ κλειστά. Δεν μας δόθηκαν 2 πέναλτι. Καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση και αυτή μετράει».
Σπύρος Νικολάου (παίκτης Δόξας Κρανούλας)
«Σήμερα το ματς ήταν κλειστό, αλλά αν μια ομάδα προσπαθούσε να παίξει με την μπάλα κάτω ήμασταν εμείς, ενώ ο αντίπαλος έπαιζε συνεχώς με γεμίσματα. Στο α' μέρος δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι. Αν κάποιος δεν ήξερε θα νόμιζε ότι εμείς είμαστε σε ανώτερη κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τους στόχους μας στο πρωτάθλημα».
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ!!
1η Φάση Κυπέλλου Ελλάδος ΟΤΕ
"Σφαλιάρα" Αιγινιακού... στον Εργοτέλη, πέταξε τους Κρητικούς εκτός Κυπέλλου
25.10.2012
  Αιγινιακός - Εργοτέλης 1 - 1 (6 - 5) πέναλτι
1η ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΟ
"Πέρασε" έστω και στα ...πέναλτι
25.10.2012
  ΚΡΑΝΟΥΛΑ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0  -0 (1 - 3 πέναλτι)
1η Φάση Κυπέλλου Ελλάδος ΟΤΕ
"Λύγισε" στα πέναλτι... ο Βατανιακός
25.10.2012
  Βατανιακός - Νίκη Βόλου 0 - 0 (1 - 4) πεν.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks