ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΟ Κ ΜΗΛΙΑΣ..

Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012

Κυριακή 02 Σεπτεμβρίου 2012
Νίκη και πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας για τον Εθνικοό Νέου Κεραμιδίου, με σκόρ 2-1 μέσα στο γήπεδο της Μηλιάς, με αντίπαλο την τοπική ομάδα.
Η ομάδα του....
ΕΘΝΙΚΟΥ ήταν πολύ καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιγνιδιού, παρά τις πολλές και σοβαρές ελλείψεις, λόγω έλλειψης των νέων δελτίων.Η ομάδα του Εθνικού προσήλθε στο γήπεδο με 12 παίκτες. Ομως έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, προηγήθηκε στο 30 λεπτό με γκόλ του Μαυρόπουλου με απευθείας κτύπημα κόρνερ, σε αλεπάλληλα κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του Εθνικού.
Στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο σκηνικό, αλλά με την ομάδα του ΠΑΟ Κ ΜΗΛΙΑΣ να προσπαθεί για ένα δεκάλεπτο να ισοφαρίσει, κάτι που πέτυχε απο σύγχυση της άμυνας του ΕΘΝΙΚΟΥ. 
Οι ποδοσφιαριστες του Εθνικού όμως,πείσμωσαν, πήραν και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσαν ψηλά την τοποική ομάδα, δημιούργησαν τρείς κλασσικές ευκαιρίες, δημιούργησαν πολλές φάσεις και σε μία απο αυτέςο Καπαταγιόγλου κέρδισε πέναλτυ, το εκτέλεσε ο Σταματέλος και το σκόρ έγινε 2-1 στο 75 λεπτό.Σκόρ που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του παιγνιδιού.
ΕΘΝΙΚΟΣ:(ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Γ):ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ Γ, ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΚΩΝ/ΝΟΥ, ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ Σ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ, ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ, ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΛΕΡΟΓΛΟΥ (72 ΚΑΠΑΤΑΓΙΟΓΛΟΥ) , ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks