ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-2

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012



Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012
Φιλικός αγώνας έγινε χθές στο Νέο Κεραμίδι μεταξύ των ομάδων των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Γαι το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ήταν το ΤΡΊΤΟ φιλικό.

Ο Πιερικός παρουσιάστηκε πιό...
πλήρης και πιό έτοιμη ομάδα και επικράτησε δίκαια με σκόρ 0-2
Η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ προσπάθησε έκανε καλό παιγνίδι, έχασε καλές ευκαιρίες για γκόλ.Ο Πιερικός ήταν όμως η ομάδα που είχε τις περισσότερες τελικές προσπάθειες.
Η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ είχε δύο ελλείψεις βασικών ποδοσφιαριστών, που δέν αναπληρώνονται εύκολα, όταν έχεις να κάνεις με παιδιά γεννημένα του 1999 και 2000.
Η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ τις μικρότερες ηλικίες στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, αφού τα ΠΑΙΔΙΚΑ απαρτίζονται απο παίκτες γεννημένους 1998 και κάτω.Η ΣΧΟΛΗ διαθέτει ένα ποδοσφαιριστή μόνο γεννημένο το 1998, τα άλλα παιδιά είναι του 1999 και 2000, αλλά διαθέτουν πλούσιο ταλέντο, είναι μία ομάδα με ορίζοντα διετίας.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.
ΣΚΟΠΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΓΛΗ.
Ο προπονητής του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Διονύσης Οικονόμου είναι αισιόδοξος και ετοιμάζει κατάλληλα την ομάδα για να συνεχίσει τις περσινές καλές εμφανίσεις του ΠΑΙΔΙΚΟΥ στα πρωταθλήματα και στα τουρνουά, διότι φέτος έχει διαφορετικό ρόστερ ποδοσφαιριστών και απαιτείται περισσότερη δουλειά απο τα ίδια τα παιδιά.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks