ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ SPORT.GR - "Βαρετή ομάδα; Για να δούμε κι εσάς!" -

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012


Τρίτη 05 Ιουνίου 2012
Καυστικός ήταν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σε ερώτηση - επισήμανση δημοσιογράφου, ότι πολλοί πολωνοί θεωρούν την Ελλάδα ως την πιο βαρετή ομάδα του 1ου ομίλου. "Μπορεί να είμαστε η πιο βαρετή, αλλά είμαστε σε όλα τα.. κορυφαία ραντεβού. Να δούμε και την Πολωνία, που βρίσκεται για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τι μπορεί να κάνει και μετά να μιλήσουν".
- Ποιες είναι οι προσδοκίες;
Κυριάκος Παπαδόπουλος
: "Να κάνουμε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο τουρνουά. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και να πάμε ψηλά"
- Φοβάσαι παίκτες, όπως ο Λεβαντόφσκι;
"Εχουμε σεβασμό, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν ποδοσφαιριστή. Οπότε δεν θα ήθελα να αναφερθώ ούτε στον Λεβαντόφσκι, ούτε σε κανέναν".
- Εχετε παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια της Πολωνίας;
Στέλιος Μαλεζάς
: "Εχουμε δει σε πολλά παιχνίδια την Πολωνία, η οποία ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στα φιλικά, είναι πολύ καλή ομάδα. Και θα προσπαθήσουμε να μην γίνουμε σαν τις ομάδες που νίκησε στα φιλικά"
Κ.Π.: "Εχει πολύ καλό σύνολο. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από εμάς. Ελπίζω να είμαστε καλύτεροι και να πάρουμε τη νίκη".
- Οπως το 2004 παίζετε με τους διοργανωτές, ποιες είναι οι ομοιότητες με εκείνη την ομάδα;
Στ. Μ.
: "Εχουμε το ίδιο πάθος με τα παιδιά που αγωνίστηκαν το 2004. Την ίδια θέληση να πετύχουμε"
- Πολλοί θεωρούν την Ελλάδα ως την πιο βαρετή ομάδα του ομίλου.
Κ.Π.
: "Μπορεί να είμαστε η πιο βαρετή ομάδα του ομίλου, αλλά είμαστε σε όλα τα κορυφαία ραντεβού. Να δούμε και την Πολωνία, που βρίσκεται για πρώτη φορά σε τελική φάση, τι μπορεί να κάνει και μετά να μιλήσουν".
Στ. Μ.: "Δεν νομίζω ότι στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να ασχολούμαστε με βαρετές, όμορφες, άσχημες ομάδες. Το πιο ωραίο είναι να κερδίζεις. Αν αυτό για κάπιοιους φαίνεται βαρετό, δεν με ενδιαφέρει καθόλου".
- Είχες καλή σεζόν στην Bundesliga, ποιες είναι οι πιθανότητες να ξεκινήσεις στην πρεμιέρα;
Κ.Π.
: "Δεν μπορώ να το γνωρίζω. Είναι θέμα του προπονητή".
- Τι σας ανησυχεί περισσότερο;
Κ.Π.
: "Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε ούτε να χάσουμε κάτι. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας".
Στ. Μ.: "Το άγχος το έχει η Πολωνία. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε και να αποβάλλουμε το άγχος".
- Είναι το πρώτο ματς καθοριστικό για την εξέλιξη του ομίλου;
Στ. Μ.
: "Ναι είναι το πιο σημαντικό, ώστε να θέσεις στόχους για τους επόμενους αγώνες. Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί, ώστε να έχουμε καλύτερο μέλλον".
Κ.Π.: "Θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα, για να δούμε με άλλο μάτι τα υπόλοιπα ματς".
- Είστε έτοιμοι ψυχολογικά;
Στ. Μ.
: "Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε εμείς πιο έτοιμοι. Δεν νομίζω ότι η Πολωνία θα έχει τόσο πολύ άγχος. Θέλει να αποδείξει ότι είναι φαβορί για τον όμιλο, αλλά είναι ιδιαίτερο παιχνίδι και θα πρέπει να δείξουν προσοχή".
Κ.Π.: "Εχουμε πολλές παραστάσεις και πολλά παιχνίδια στα πόδια μας. Ούτε 60 χιλιάδες, ούτε 100 χιλιάδες κόσμος μπορεί να μας τρομάξει. Θα μπούμε να παίξουμε το παιχνίδι μας".

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks