ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ "Μπορούσε" τη νίκη στο "Ελ πάσο" - Καλλιθέα – Πιερικός 0 – 0

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012


Πέμπτη 10 Μαίου 2012 Αθλητισμός
Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του επέστρεψε από την πρωτεύουσα ο Πιερικός που αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ στο γήπεδο "Γρηγόρης Λαμπράκης" κόντρα στην Καλλιθέα, στην ..
μάχη των δύο ομάδων για καλύτερο "πλασάρισμα" στις θέσεις των αγώνων πλέι – οφ ανόδου.
Οι Κατερινιώτες του Γιώργου Χατζάρα κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και αν ήταν πιο προσεκτικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν κυρίως στο πρώτο 45'λεπτο θα μπορούσαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Οι καλύτερες φάσεις
Στο 10' σέντρα του Πέντα από δεξιά, κατέβασε ο Μπλαζέφσκι και έστρωσε στο Μοκακέ, αυτός σούταρε, απέκρουσε ο Τακίδης, στην επαναφορά ο Μπακάλης έκανε το δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ αφού κόντραρε σε σώμα αμυντικού.
Στο 16' σέντρα του Πέντα από δεξιά, ο Μπλαζέφσκι από τη γωνία της μικρής περιοχής και αριστερά, κοντρόλαρε και προσπάθησε να "κρεμάσει" τον Τακίδη, η μπάλα όμως πέρασε άουτ.
Στο 22' σουτ του Καλτσά, μπλόκαρε ο Καρακούτσης.
Στο 30' συνδυασμός Κατσίκη - Μιχαλόπουλου με τελικό αποδέκτη τον Ντιαλό που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε αλλά ο Καρακούτσης έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 31' σέντρα του Μιχαλόπουλου από αριστερά, πετάχτηκε ο Ντιαλό αλλά δε βρήκε τη μπάλα.
Στο 32' γύρισμα του Ηρακλή με το κεφάλι στον Τακίδη, με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει την τελευταία στιγμή.
Στο 39' κάθετη μπαλιά του Κουτσοσπύρου στον Πέντα, αυτός βρέθηκε τετ α τετ με τον Τακίδη, πέφτοντας έκανε το πλασέ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 46' σουτ του Κατσίκη μετά από πάσα του Σταύρου, μπλόκαρε ο Καρακούτσης.
Στο 51' κάθετη μπαλιά του Μουσταφίδη στον Μιχαλόπουλο, αυτός έκανε το σουτ υπό πίεση, η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 58' αντεπίθεση του Μπλαζέφσκι από αριστερά, σέντρα για τον Κουτσοσπύρο, αυτός έκανε την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια της Καλλιθέας.
Στο 77' διαγώνιο σουτ Μπλαζέφσκι, η μπάλα άουτ.
Στο 79' γύρισμα του Φαρινόλα στο ύψος του πέναλτι όπου βρισκόταν ο Ντιαλό, δυνατό σουτ του τελευταίου, απέκρουσε ο Καρακούτσης.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) με βοηθούς τους κ.κ. Πλακογιάννη (Δωδεκανήσου) και Σταυρουλάκη (Ρεθύμνου).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης)
Τακίδης, Σταύρου (63' Φαρινόλα), Μιχαλόπουλος, Αρκούδας, Αρβανίτης, Κατσίκης (90' Κουτρουμπής), Καλτσάς, Μουσταφίδης, Ντιαλό (82' Μαρουκάκης), Ηρακλής, Ρουσσάκης.
Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας)
Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Κοντέων, Ιντζόγλου (73' Πουρτουλίδης), Μπακάλης, Πέντα (83' Εελευθεριάδης), Μπλαζέφσκι, Κουτσοσπύρος (86' Καμινιώτης), Μοκακέ.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks