ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ(ΤΕΛΙΚΟΣ)

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Δευτέα 09 Απριλίου 2012

Το φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυμνασίων Πιερίας έλαβε τέλος και νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε αυτή του 3ου Γυμνασίου Κατερίνης επικρατώντας στον μεγάλο τελικό της αντίστοιχης ομάδας του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης με σκορ 2-1.Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο υπήρχε πολύς κόσμος,ιδιαίτερα μαθητές,αλλά και γονείς και προπονητές.
 Το πρωτάθλημα διεξήχθει με απόλυτη επιτυχία.Οι αγώνες περιελάμβαναν 2 ημίχρονα των 15 λεπτών και αν υπήρχε ισοπαλία εκτελούνταν 3 πέναλτι από κάθε ομάδα.Στον τελικό τα ημίχρονα.... ήταν διαρκείας 25 λεπτών.Διαιτητές ήταν οι μαθητευόμενοι διαιτητές Πιερίας οι οποίοι στάθηκαν επάξια στα περισσότερα παιχνίδια χωρίς πάντως να αποφευχθούν μικρολαθάκια.



Παρακάτω λεπτομέρειες και πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον τελικό..



Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ...

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στις 11.30 το πρωί και πήραν μέρος οι ομάδες του 3ου και 5ου γυμνασίων Κατερίνης με τελικό νικητή την ομάδα του 3ου γυμνασίου..Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκεια του.Η ομάδα του 3ου ευτύχησε να προηγηθεί πρώτη με γκολ του Παπαγεωργίου μετά από ωραία επέλαση και σέντρα του Χατζηδίμπα.Η ομάδα του 5ου 5 λεπτά αργότερα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με εξαιρετικό σουτ του Σιδερίδη.Στη συνέχεια χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για τις 2 ομάδες ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο ώσπου φτάσαμε στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης για να έρθει ένα υπέροχο γκολ για το 3ο με εκπληκτικό σουτ του Παπαγιανόπουλου.
Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα παιδιά και μέσα στον αγώνα και έξω είχαν άψογη συμπεριφορά δίνοντας τα χέρια και φεύγοντας αγκαλιασμένα από το γήπεδο διδάσκοντας ποδοσφαιρικό ήθος.



 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ..


FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks