74 λεπτά tο όνειρο του ΑΠΟΕΛ κόντρα στη «βασίλισσα»

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Το όνειρο του ΑΠΟΕΛ κράτησε 74 λεπτά κόντρα στη «βασίλισσα», αλλά τελικά...
υπέκυψε. Από εκεί και πέρα η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές και πήρε τη νίκη μέσα στο «ΓΣΠ», στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό αγώνα για το Champions League.
Η κυπριακή ομάδα στάθηκε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο.
Η Ρεάλ έπαιζε σε ολόκληρο το παιχνίδι σαν τη γάτα με το ποντίκι, καθώς ο ΑΠΟΕΛ επέλεξε να παραχωρήσει γήπεδο να κλείνει τους διαδρόμους και σε περίπτωση που του δίνονταν ευκαιρία σε κάποια αντεπίθεση να χτυπήσει στη κόντρα.
Οι παίχτες του Μουρίνιο παρά τη συνεχή κυκλοφορία της μπάλας τα βρήκαν σκούρα από τους παίχτες του Γιοβάνοβιτς στο πρώτο μέρος και πήγαν στα αποδυτήρια με το αποτέλεσμα στο 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ ανέβασε στροφές οι αλλαγές του Μουρίνιο, που έβαλε στον αγώνα τους Μαρσέλο και Κακά έκαναν τη διαφορά και η Ρεάλ έφτασε στο γκολ στο 74' με κεφαλιά του Μπενζεμά. Ο Κακά στο 82' από πάσα του Μαρσέλο διαμόρφωσε το 0-2 και ο Μπενζεμά στο 90' έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.
Η ρεβάνς θα γίνει σε μία εβδομάδα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αλλά πλέον αποκτά μάλλον διαδικαστικό χαρακτήρα.

Το μεγάλο όφελος είναι ότι αντιμετωπίσαμε μιαν από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Σε τέτοιου είδους αγώνες μπορεί να καταλάβεις τη δυναμική. Εκείνο που είναι σημαντικό είναι να καταλάβουμε το τι κάναμε εμείς φέτος σε αυτήν τη διοργάνωση. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Για τους παίκτες μας το παιχνίδι με τη Ρεάλ ήταν το αποκορύφωμα της προσπάθειας και δείχνει τη μεγάλη χρονιά και την προσπάθεια των παικτών. Πραγματικά το παιχνίδι αυτό και η ποιότητα που έχει η Ρεάλ δείχνει πόσο χρυσούς ποδοσφαιριστές έχω εγώ στην ομάδα. Σίγουρα η Ρεάλ είναι στην επόμενη φάση. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι και στον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ και εύχομαι να το κατακτήσει δήλωσε μετά τον αγώνα ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Αυτό που κάνει η ομάδα του ΑΠΟΕΛ φέτος είναι καταπληκτικό. Χρειάστηκε να παίξουμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας, για να περάσουμε σήμερα. Ήταν καταπληκτικοί στην άμυνα και αξίζουν τον σεβασμό μας δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ, Ζοσέ Μουρίνιο.
Οι 23.000 φίλοι του ΑΠΟΕΛ στις κερκίδες έδωσαν το δικό τους αγώνα επευφημώντας την ομάδα τους μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.
Σημειώνεται ότι ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε το μεγαλύτερο άθλο του κυπριακού ποδοσφαίρου φθάνοντας στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
Εξόχως κολακευτικά είναι τα σχόλια των διεθνών Μέσων Ενημέρωσης για την κυπριακή ομάδα. Επισημαίνουν ότι η σθεναρή αντίσταση των παικτών του ΑΠΟΕΛ έκανε τους παίκτες της Ρεάλ να τα βρουν σκούρα.
 
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks