ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ 1-1 στην 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου, για την Β φάση του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012
Με την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΥΜΙΝΩΝ αγωνίστηκε το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ το Σάββατο στις 12.30 η ώρα, στο γήπεδο ΚΥΜΙΝΩΝ, για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου, για την Β φάση του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.Η ομάδα της Κατερίνης ήλθε ισόπαλη με σκόρ 1-1 επι του αντιπάλου της.
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
Πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ ξεκίνησε δυνατά,ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, είχε την πλήρη κατοχή της μπάλλας, δέν ευτύχησε να πετύχει γκόλ, αφού σε ισάριθμα σούτ, ένα του Γκάναβα στο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα και ένα σούτ του Χατζηδίμπα δέν ευτύχησε να πετύχει γκόλ και το ημίχρονο έληξε 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο, αφού έγιναν δύο αλλαγές, η ομάδα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, δημιούργησε ευκαιρίες, μία με τον  Συμεωνίδη και μία με τον Γκανάβα. 
Και ο νόμος του ποδοσφαίρου λειτούργησε και εδώ όταν δέν πευχαίνεις γκόλ το δέχεσαι.Ετσι στη μοναδική επίθεση των Κυμίνων στο δεύτερο ημίχρονο, μετά απο λάθος της άμυνας, σε σούτ η μπάλλα χτύπησε στο δοκάρι και επερχόμενος επιθετικός των Κυμίνων σε καθαρή θέση οφσάιντ πέτυχε γκόλ που μέτρησε ο διατητής του αγώνα και το σκόρ έγινε 0-1.
Οι ποδοσφιαριστές της Σχολής πείσμωσαν, πάλεψαν, πέτυχαν την ισοφάριση με ωραίο σούτ του Γκανάβα, πίεσαν σε ολόκληρο το υπόλοιπο ημίχρονο, αλλά δύο φορές οι αμυντικοί έδιωξαν σχεδόν πάνω απο τη γραμμή σε σούτ του Συμεωνίδη και ένα του Χαλκίδη.Ετσι μοιραία το παιγνίδι και άδικα για τη Σχολή εληξε ισόπαλο 1-1.
- Η ομάδα της Σχολής συνεχίζει αήττητη και στη Β Φάση στους ομίλους των ισχυρών.
ΠΑΙΔΙΚΟ:(Γ.ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ): ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΚΛΙΑΝΗΣ, ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,    ΝΑΤΣΙΟΣ, ΧΑΛΚΙΔΗΣ, ΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ,ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ Ν, ΓΚΑΝΑΒΑΣ,  , ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ, 
επίσης αγωνίστηκαν στο β ημίχρονο: 
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, ΝΑΖΛΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΥ,

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1os ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - Β ΦΑΣΗ

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤ     14
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ                      12 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ                  13
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ                 7
ΑΟΚ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ                           6
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ                       0
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΜΑΔΥΤΟΥ                 0
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 2001                              0



Β Φάση-βαθμολογία και πρόγραμμα εδώ!!

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks