Σούλης αντί του Μπίλη στην ΑΕΠ Ηρακλής !!!

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα είναι ο διάδοχος του Λεωνίδα Μπίλη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΠ Ηρακλής. 
 
  Η παραίτηση του Λεωνίδα Μπίλη από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΠ Ηρακλής δεν άργησε όπως αποδείχθηκε να φέρει την συμφωνία με τον Σούλη... Παπαδόπουλο στην κούρσα της διαδοχής τους. Ο χρόνος έμπειρος τεχνικός που είχε λύσει την συνεργασία του με τον Πιερικό στις 23 Ιανουαρίου θα παρουσιαστεί την Παρασκευή (10/2) σε Συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.Όσο για τον λόγο της παραίτησης του Λεωνίδα Μπίλη; Είχε να κάνει με προσωπικούς λόγους σύμφωνα και με την ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
"Το Δ.Σ. της ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 κάνει αποδεκτή την παραίτηση που υπέβαλλε, για προσωπικούς λόγους, ο προπονητής κ. Λεωνίδας Μπίλης και εύχεται σε αυτόν ολόψυχα κάθε επιτυχία στην προπονητική του καριέρα".
Για την ιστορία ο Μπίλης είχε κάτσει για τελευταία φορά στην άκρη του πάγκου της ΑΕΠ Ηρακλής το μεσημέρι της Πέμπτης στο φιλικό παιχνίδι με τον Οδυσσέα Κορδελιού όπου οι "κυανόλευκοι" ηττήθηκαν με 2-1 στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.Σε ένα παιχνίδι όπου για μία ακόμη φορά η ΑΕΠ Ηρακλής στερήθηκε δημιουργίας φάσεων παρά το γεγονός ότι είχε την κατοχή της μπάλας αλλά και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του.
Ο Οδυσσέας Κορδελιού άνοιξε το σκορ στο 14' με την κεφαλιά του Μπενίσκου μετά την σέντρα του Γεροντίδη από τα δεξιά ενώ στο 23' ο Παπαργυρίου με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Κελπέκη διαμορφώνοντας το 0-2. Κι όσο για το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 71' μετά από πλασέ του Χιονίδη.
Ηρακλής (Α' ημίχρονο): Κελπέκης, Ηλίας, Τριανταφυλλίδης, Χασιώτης, Λιόλιος, Νατσιόπουλος, Παληγεώργος, Γεωργίου, Κωστάκης, Σαπάνης (24' Τροίρης), Κωνσταντινίδης.
Ηρακλής (Β' ημίχρονο): Παπατολίκας, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Προβατίδης, Πιτσόκος, Τροίρης, Κιβρακίδης, Χιονίδης, Γκόγκας, Τσιτλακίδης, Πετράκος.
Οδυσσέας Κορδελιού: Ομέρ, Γεροντίδης, Αντωνιάδης, Μιλκούδης, Μπενίσκος, Πομάκης, Τσεβρετζής, Λαζαρίδης, Αχαρινόπουλος, Παπαργυρίου, Ζαγκναφέρης.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks