Φωκικός-Πιερικός 0-2

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

http://portalpierias.gr/wp-content/uploads/2012/02/fokikos-pierikos-0-2.jpg 
Μεγάλη νίκη με 2-0 επί του Φωκικού στην Άμφισσα πέτυχε ο Πιερικός στο πλαίσιο της...
16ης αγωνιστικής της Football League και "σκαρφάλωσε" στην 4η θέση της βαθμολογίας. Οι παίκτες του Πιερικού άνοιξαν το σκορ στο 15' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρούσεφ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με σουτ του Κουτσοσπύρου, ύστερα από ασσίστ του Μπλαζέφσκι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πιερικός αγωνιζόταν από το 44' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Δήμου με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ η ομάδα ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννέα ποδοσφαιριστες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Χατζηζήση. Τον αγώνα διηύθηνε ο Αποστολόπολος (Ηλείας) ο οποίος εκτός από τις κόκκινες σε Δήμου και Χατζηζήση, έδειξε ακόμη κίτρινες κάρτες στους Ελευθεριάδη, Κουτσοσπύρο και Καρακούτση του Πιερικού και στους Διαμαντόπουλο, Παϊζάνο, Βρονταρά και Θωμόπουλο του Φωκικού.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Φωκικός (Μιχάλης Κασάπης): Βρονταράς, Θωμόπουλος, Χαλούλος (73' Στόικος), Δημητρίου, Παϊζάνος, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Καλλέργης, Διαμαντόπουλος, Ταμπάκης (61' Μπουλουλής), Κανελλόπουλος (68' Νικόλτσης).
Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας): Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Ιντζόγλου (85' Κραγιόπουλος), Πουρτουλίδης, Κουτσοσπύρος, Ελευθεριάδης (46' Λαζαρίδης), Μπλαζέφσκι, Ρούσεφ (66' Μοκακέ).
http://pierikosfc.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks