Πρωτάθλημα Football League ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1 - 0 "Μπορούσε" μεγαλύτερο σκορ...

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012


Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012  Αθλητισμός
Μεγάλη νίκη σημείωσε χθες το απόγευμα ο Πιερικός, που υποδέχθηκε στο Α' ΔΑΚ την ομάδα της Καλλιθέας για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Κατηγορίας και επικράτησε με σκορ 1 - 0.
Οι Κατερινιώτες με τον Νίκο Θεοδοσιάδη στον..
τεχνικό πάγκο έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο για μία ώρα περίπου, δημιουργώντας και άλλες φάσεις για μεγαλύτερο σκορ, ενώ προς το τέλος με σωστή διαχείριση πήραν σπουδαίο τρίποντο κόντρα στην Καλλιθέα που άφησε άριστες εντυπώσεις. Στις κερκίδες του Σταδίου βρέθηκε και ο Γιώργος Χατζάρας που αποχώρησε εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά και την εμφάνιση της ομάδας.

Οι καλύτερες φάσεις και το γκολ
Στο 8' κόρνερ του Μπλαζέφσκι από δεξιά, κεφαλιά του Ιντζόγλου, η μπάλα άουτ.
Στο 23' σέντρα του Μπλαζέφσκι από αριστερά, η μπάλα στον Χατζηζήση, αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή και δεξιά, το σουτ έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 26' σέντρα του Γιαζιτζόγλου από αριστερά, ο Κουτσοσπύρος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως πέρασε λίγο πάνω από την εστία της Καλλιθέας.
Στο 34' σουτ του Σταύρου, η μπάλα άουτ.
Στο 40' σέντρα του Μπλαζέφσκι από αριστερά, κεφαλιά του Κουτσοσπύρου, η μπάλα στα δίχτυα του Κατσούλα και Πιερικός - Καλλιθέα 1 - 0.
Στο 45' ο Κουτσοσπύρος διεκδίκησε και κέρδισε τη μπάλα από τον Κατσούλα, έκανε το ανάποδο ψαλίδι "στα τυφλά, η μπάλα όμως πέρασε άουτ.
Στο 52' ο Ντιαλλό ευνοήθηκε από τις κόντρες και έκανε το συρτό σουτ, ο Τσιντώτας όμως απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 58' σουτ του Ιντζόγλου απέκρουσε ο Ηρακλής.
Στο 59' διαγώνιο σουτ του Ντιαλλό από δεξιά, η μπάλα άουτ.
Στο 60' ο Πιερικός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Πουρτουλίδη από τον Ρουσσάκη.
Στο 64' εκτέλεση φάουλ του Γιαζιτζόγλου, μπλόκαρε με δυσκολία ο Κατσούλας.
Στο 75' σέντρα του Μπλαζέφσκι, κεφαλιά ο Σεχολάρι, η μπάλα άουτ.
Στο 82' καλό σουτ του Φαρινόλα έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.
Στο 93' ο Μαρουκάκης κέρδισε τη μπάλα από τον Δήμου, έκανε το σουτ, ο Κοντέων έδιωξε σε κόρνερ.
Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Τόσκας - Ρουσάκης, Καλτσάς, Ηρακλής, Ντιαλλό, Αρκούδας.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Σωσώνης με βοηθούς τους κ.κ. Δουδούμη (Φθιώτιδας) και Λιανό (Βοιωτίας), 4ος διαιτητής ο κ. Καραντώνης (Ημαθίας).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης)
Τσιντώτας, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Κοντέων, Ιντζόγλου, Τόσκας, Πουρτουλίδης (71' Πουρσανίδης), Σεχολάρι (78' Ελευθεριάδης), Μπλαζέφσκι (89' Κωνσταντινίδης), Κουτσοσπύρος. Στον πάγκο: Καρακούτσης, Κωτσιόπουλος, Κόιτς, Γκουγκουλιάς.
Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης)
Κατσούλας, Σταύρου, Αρκούδας (87' Κουτρουμπής, Αρβανίτης, Πρίπου (56' Μιχαλόπουλος), Ηρακλής, Ρουσάκης, Καλτσάς, Βιδάλης (67'
Μαρουκάκης), Ντιαλλό, Φαρινόλα. Στον πάγκο: Τακίδης, Ματσούκας, Στούμπος, Φουντουκίδης.
Οι δηλώσεις των προπονητών
Νίκος Παντέλης (προπονητής Καλλιθέας)
"Συγχαρητήρια στον Πιερικό και στον συνάδελφο για την νίκη. Για το παιχνίδι μέχρι το 60' ο αντίπαλος ήταν ανώτερος, σκόραρε και ίσως να δικαιούνταν ένα ακόμη τέρμα. Στην συνέχεια ρισκάραμε και όπως θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε έτσι θα μπορούσαμε να δεχθούμε και άλλο τέρμα. Κρατάμε από αυτό το παιχνίδι την εμφάνιση του τελευταίου ημιώρου και "βλέπουμε" το επόμενο παιχνίδι με την Λάρισα".
Νίκος Θεοδοσιάδης (προπονητής Πιερικού)
"Θεωρώ πέρα για πέρα δίκαιη την σημερινή μας νίκη. Συμφωνώ με τον συνάδελφο για την μορφή του παιχνιδιού, όμως είχαμε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δημιουργήσαμε τις φάσεις να καθαρίσουμε το παιχνίδι.
Το ρευστό 1 - 0 μας φόρτωσε με άγχος, προς το τέλος, πήραμε όμως μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, πιο πολλά μπράβο όμως στα νέα παιδιά που μπαίνουν στην ενδεκάδα κάθε εβδομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Σούλη Παπαδόπουλο για την άριστη συνεργασία και να καλωσορίσω τον Γιώργο Χατζάρα στον Πιερικό".
Σε ερώτηση για το αν παραμένει στο πόστο του ο Νίκος Θεοδοσιάδης απάντησε πως συνεχίζει κανονικά ως συνεργάτης του Μακεδόνα τεχνικού.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks