ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ -Επιασαν δουλειά με όρεξη και μεράκι οι νέοι προπονητές ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΑΣΗΣ (τερματοφυλάκων) και Στέλλιος Καλαϊτζίδης (προπαιδικού)

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012


 

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012 
Μετά την αστραπιαία κίνηση της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ να συμφωνήσει να συνεργαστεί με τον γνωστό και απο τους καλύτερους επαγγελματίες προπονητές τερματοφυλάκων Παναγιώτη Νάση και.. τον προπονητή Στέλλιο Καλαϊτζίδη, έπιασαν ήδη δουλειά και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ποδοσφαιριστές της σχολής οι δύο καταξιωμένοι προπονητές.
Ποιός είναι ο Παναγιώτης Νάσης:
Γεννήθηκε στην Κοζάνη στις 3/2/1970, αλλά μεγάλωσε στην Ελασσόνα. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον ΠΟ Ελασσόνας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Πιερικό, στον Παναργειακό, στον Ορφέα Αλεξανδρούπολης, στη Λάρισα, στο Αγερσανί Νάξου, στην Κοζάνη, στην ΑΕ Χανίων και στο Λεωνίδιο. Ο Νάσης ήταν... ειδικός στις αποκρούσεις πέναλτι, ενώ υπήρξε ο πρώτος πορτιέρο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που σε μία σαιζόν πέτυχε δύο γκολ με πέναλτι, στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ σκόραρε και μία φορά στο Πρωτάθλημα. Αυτό συνέβη την περίοδο 2001-2002, ως παίκτης της ΑΕ Χανίων.Εργαστηκε στην ΚΕΡΚΥΡΑ και αλλού, ενώ φέτος ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και αποχώρησε πρίν λίγες ημέρες.

- Επίσης συμφώνησε με τον έμπειρο και παλιό προπονητή του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδος) Στέλλιο Καλαϊτζίδη, που αναλαμβάνει προπονητής του ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ. 

Ο Στέλλιος Καλαϊτζίδης είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, παιδί του Εθνικού Ν.Κεραμιδίου, που φόρεσε τη φανέλλα της ομάδος, ήταν δύο χρόνια προπονητής της ΑΕ. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ και πέρισυ προπονητής στην αντρική ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ. Στρατεύεται και αυτός στην προσπάθεια της ΣΧΟΛΗΣ να προσφέρει στο ποδόσφαιρο της Πιερίας.

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
 
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks