Ελληνική μονομαχία με νικητή τον Χαριστέα!

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011
Οι Ελληνες ποδοσφαιριστές ήταν οι πρωταγωνιστές στο παιχνίδι Σάλκε-Αϊντραχτ (2-1), στο Γκενζελκίρχεν, με τον Αγγελο Χαριστέα να σκοράρει και να γελάει τελευταίος κι αφού νωρίτερα, είχε... ισοφαρίσει ο Τζαβέλλας!
Η Σάλκε λοιπόν, προηγήθηκε  στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με πέναλτι που εκτέλεσε ο Χουράδο. Η Αϊντραχτ, ισοφάρισε στο 70' με τον Γιώργο Τζαβέλλα  αυτό ήταν το πρώτο γκολ της ομάδας, στον β΄γύρο!  Ομως, στο 84' ο Χαριστέας (είχε μπεί στο ματς ένα λεπτό νωρίτερα, στη θέση του Γκαμπράνοβιτς), σκόραρε για να δώσει τη νίκη στη Σάλκε!

Ο Φάνης Γκέκας, πέρασε στο 62’ στη θέση του Χαλίλ Αλτιντόπ, ενώ ο Γιώργος Τζαβέλλας και Γιάννης Αμανατίδης έπαιξαν σε όλο το ματς. Με τη Σάλκε, σε όλο το ματς αγωνίστηκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Στα άλλα ματς της 26ης αγωνιστικής, στο γερμανικό πρωτάθλημα, ξεχωρίζει το ξέσπασμα της Μπάγερν επί του Αμβούργου (6-0), με τον Αριαν Ρόμπεν να σημειώνει τρία γκολ (σκόραραν επίσης οι Ριμπερί, Μίλερ και αυτογκολ ο Βέστερμαν).

Η Χόφενχαιμ με γκολ του Ιμπίσεβιτς νίκησε 1-0 την  πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. Στα άλλα ματς: Βόλφσμπουργκ-Νυρεμβέργη 1-2,
Καϊζερσλάουτερν-Φράιμπουργκ 2-1.  Παρασκευή: Κολονία-Ανόβερο 4-0.   (ΝΕΑ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks