Διεθνές ρεζιλίκι - ΟΣΦΠ - ΠΑΟ 2-1 - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Κυριακή, 20 Φεβρουάριος 2011
Τον γύρο του κόσμου έκαναν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην ...σαφή διάθεση αποχώρησης του Τζιμπρίλ Σισέ από την Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται σε μερικά από τα πιο γνωστά ειδησεογραφικά πρακτορεία:

«Rmc»: «Aηδιασμένος από τη διαιτησία του ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ο Γάλλος επιθετικός  ανακοίνωσε την αποχώρηση του  από την Ελλάδα, στο τέλος της σεζόν. Στο τέλος του παιχνιδιού οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να έρθουν σε σύγκρουση με τον Σισέ.

«fotbollskanalen»: «Χάος στην Ελλάδα με το ντέρμπι-Ο Σισέ απειλεί να φύγει από την χώρα.  Ο Παναθηναϊκός ισχυρίζεται ότι οι αντίπαλοι οπαδοί τους επιτέθηκαν.

Το «francefootball» : «Η ήττα του Παναθηναϊκού στην έδρα του Ολυμπιακού μετά τα όσα έγιναν έχει κάνει τον Σισέ να αηδιάσει. Αυτός θα φύγει από την Ελλάδα στο τέλος της χρονιάς».

Η «diariodigital.sapo.pt»: «Ο Παναθηναϊκός του Ζεσουάλδο Φερέιρα έχασε με 2-1 στο ντέρμπι της Ελλάδας από τον Ολυμπιακό που πήρε τη νίκη με γκολ του Τζιμπούρ στο τέλος»

«As»: «Ο Ολυμπιακός του Ερνέστο Βαλβέρδε νίκησε τον Παναθηναϊκό και βρίσκεται 10 πόντους μακριά. Το γκολ που σφράγισε τη νίκη πέτυχε στο τέλος ο Τζιμπούρ».

«Marca»: «Ο Ολυμπιακός κέρδισε το ελληνικό ντέρμπι. Το Μιραλάς σκόραρε το πρώτο γκολ και ο Τζιμπούρ πέτυχε το δεύτερο που υπάρχει αμφιβολία για οφ σάιντ».

«tempsreel.nouvelobs.com»: «Ο Τζιμπρίλ Σισέ απειλεί να εγκαταλείψει την Ελλάδα! Ο Γάλλος επιθετικός απείλησε να αφήσει την χώρα μετά την επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού στο ντέρμπι». (http://www.sportaction.gr)
Επιμέλεια: Άγγελος Κωνσταντούλιας
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks