ΠΙΕΡΙΚΟΣ Εν αναμονή της μπλε κάρτας του Περουτζίνι

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011 Αθλητισμός
Εν αναμονή της μπλε κάρτας του Περουτζίνι βρίσκονται στον Πιερικό, για να γνωρίζει ο Σταύρος Διαμαντόπουλος αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του κόντρα στην Ηλιούπολη.
Εκφράζεται πάντως η αισιοδοξία ότι τα απαραίτητα έγγραφα θα φθάσουν έγκαιρα και θα καταστεί δυνατόν να εκδοθεί το δελτίο του νεοαποκτηθέντος Αργεντινού πριν την έναρξη του κυριακάτικου παιχνιδιού.
Κατά τα άλλα, χωρίς ...απουσίες, εκτός του τραυματία Γουσούλη και του Πέντα που έκανε ατομικό πρόγραμμα, συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία για το ματς με την αθηναϊκή ομάδα. Το ευχάριστο για τον Σταύρο Διαμαντόπουλο είναι πως δεν υπάρχουν απουσίες για την προσεχή αναμέτρηση, εκτός βέβαια των Γουσούλη και Πέντα.
Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ολοκληρώνεται με σημερινή χαλαρή προπόνηση και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή του αυριανού αγώνα.
Στο μεταγραφικό τομέα, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη στο θέμα του δανεισμού του Απόστολου Γιάννου από τον ΑΟ Καβάλας στον Πιερικό.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks