ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 4-0 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011
Για άλλο ένα παιγνίδι του ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  έδειξε ότι είναι μία ομάδα φτιαγμένη απο παίκτες που το έχουν όπως λέμε στην καθομιλουμένη. Ποδόσφαιρο με σπάνια ποιότητα απο τους μικρούς του Γιάννη Μυστακίδη. Υπέταξαν την ομάδα της Ελπίδας Ηλιούπολης με σκόρ 0-4 για το πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Στο πρώτο ημίχρονο το ...ΠΑΙΔΙΚΟ της ΣΧΟΛΗΣ πέτυχε δύο γκόλ, το πρώτο με τον Μιχάλη Γκανάβα μετά απο πολύ καλή κάθετη πάσσα του Χατζηδίμπα και το δεύτερο με τον Χατζηδίμπα με σούτ μέσα απο την μικρή περιοχή (2-0).
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την είσοδο στο παιγνίδι του Ανατόλη Συμεωνίδη, που επανμφανίστηκε μετά απο πολύ καιρό, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έδωσε άλλη ώθηση στο παιγνίδι. Ο Συμεωνίδης απο αριστερά με τον Τζίνοβιτς και ο Τσοποζίδης έκρυψαν τη μπάλλα, με αποτέλεσμα να παιχτεί πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και η ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ πέτυχε άλλα δύο γκόλ.Το 3-0 μετά απο πολύ ωραία πλαγιοκόπηση του Ανατόλη Συμεωνίδη, έδωσε παράλληλη πάσα ασίστ στην εστία και ο Δαμανιανός Κωστόπουλος έκανε το 3-0.Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ξανά ο Χατζηδίμπας με πολύ καλό σούτ έξω απο την περιοχή.
Η ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ της ΣΧΟΛΗΣ προηγείται στη βαθμολογία του 4ου ομίλου της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με 21 βαθμούς και ένα αγώνα λιγότερο.
ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ): ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ,  ΝΑΤΣΙΟΣ,ΚΑΤΣΑΒΟΣ,Χ'ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ, ΚΛΙΑΝΗΣ,ΝΙΚΟΥ, ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ, ΓΚΑΝΑΒΑΣ,ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.
ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ: ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ,ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, ΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ


- το ΠΑΙΔΙΚΟ της ΣΧΟΛΗΣ αύριο Κυριακή 4-1-2011, στις 13.30 μμ, θα παίξει στο ντέρμπυ με αντίπαλο το ΠΑΙΔΙΚΟ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για το πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks