ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΗΤΑ ΜΕ 3-1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΜΕ 2-0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011
Την ήττα γνώρισαν οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ απο τις αντίστοιχες της ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.
Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ:
Αγωνίστηκε στις 14.00 η ώρα. Ηττήθηκε με σκόρ 2-0. Ηταν πολύ ...
καλή, είχε να αντιμετωπίσει μία απο τις καλύτερες ομάδες του ομίλου.Εχασε στα σημεία με δύο γκόλ που ίσως μπορούσαν να αποφευχθούν.Ούτε και για την ομάδα ΝΕΩΝ υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν για το αποτέλεσμα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.
ΝΕΩΝ:ΜΠΙΚΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ, ΣΤΡΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ (70 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α), ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΣ Κ, ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΣ ΕΜ, ΣΑΛΤΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΑΡΜΠΑΚΤΣΙΔΗΣ (65 ΝΤΑΝΤΙΝΗΣ).
Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ:
Αγωνίστηκε στις 12.00 η ώρα, σε έναπαιγνίδι που δέν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για εμάς, με τονπροπονητή της ομάδος να επιλέγει και άλλα παιδιά απο την Πιερία απο τα παιδιά που είχε σιτς προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα.
Η ομάδα μας ηττήθηκε με σκόρ 3-1.Αγωνίστηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, δέχθηκε πρώτη γκόλ ισοφάρισε και με τη σέντρα λίγο πρίν τη λήξη του ημιχρόνου δέχτηκε και το 2-1.Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε αλλά ήταν ασύνδετη, τα παιδιά έδειχναν κουρασμένα και μοιραία δέχτηκε και τρίτο γκόλ.
ΠΑΙΔΩΝ:ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ, ΚΩΤΙΚΑΣ (46 ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ), ΚΑΡΑΝΑΤΣΙΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ, ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ, ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ, ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ, ΜΠΑΛΑΧΑΤΖΕ (65 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ), ΚΑΡΤΣΑΜΠΑΣ, 
ΠΡΟΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ
Κορυφαίος της ομάδος ΝΕΩΝ σε αυτό το παγνίδι ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ Γιώργος Καλαϊτζής
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
Με τα σημερινά αποτελέσματα ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος των δύο πρωταθλημάτων που βρίσκει στους μεν Νέους τις ομάδες των ΕΠΣ Καρδίτσας και Λάρισας να είναι στην πρώτη θέση ενώ για τους Παίδες το απόλυτο νικών έχει η ομάδα της ΕΠΣ Θεσσαλίας.
Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής Νέων
ΕΠΣ Θεσσαλίας - ΕΠΣ Τρικάλων 2-1 (Τετάρτη)
ΕΠΣ Καρδίτσας - ΕΠΣ Πιερίας 2-0
Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής Παίδες
ΕΠΣ Θεσσαλίας - ΕΠΣ Τρικάλων 3-1 (Τετάρτη)
ΕΠΣ Καρδίτσας - ΕΠΣ Πιερίας 3-1

Τα επόμενα παιχνίδια είναι την προσεχή εβδομάδα με την ομάδα της ΕΠΣ Καρδίτσας όμως να έχει το ρεπό της.
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:
ΕΠΣ Θεσσαλίας Νέοι - ΕΠΣ Πιερίας
ΕΠΣ Λάρισας - ΕΠΣ Τρικάλων

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks