Νίκη Βόλου - Βατανιακός 2 - 0 (+VIDEO) Η συνέντευξη Τύπου

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011
Με σκόρερ τον Αναστασίου το πρώτο τρίποντο για τη Νίκη
Έπρεπε οπωσδήποτε να πάρει το παρθενικό της τρίποντο για τη φετινή σεζόν και το πήρε η Νίκη, που επικράτησε σήμερα στο Π. Μαγουλάς του Βατανιακού ενώπιον 2.500 περίπου φίλων της με 2-0. Και τα δύο τέρματα σημείωσε ο Αποστόλης Αναστασίου στο 58’ και το 87’, ενώ στα αξιοσημείωτα του ματς ήταν οι δύο αναγκαστικές αλλαγές των Μκρτσιαν και Ριζογιάννη από ....
τους Παπατζίκο και Βλάχο.
Ειδικά ο Βλάχος έδωσε άλλη οντότητα στο παιχνίδι της Νίκης και είχε συμμετοχή στο πρώτο ...γκολ, αλλά ήταν και αυτός που δημιούργησε το δεύτερο. Από τους κυανόλευκους δεν υστέρησε κανείς, παρά τα δικαιολογημένα για προπονητή παράπονα του Αλ. Αλεξίου ότι περίμενε ακόμη καλύτερη απόδοση από τους παίκτες του. Ακόμη και ο τερματοφύλακας Βούρας όποτε χρειάστηκε ήταν αλάνθαστος και καθάρισε εν τη γενέσει τους έστω και τις λίγες φάσεις που πήγαν να δημιουργηθούν στα καρέ του.

Το φιλμ του αγώνα

Πρώτο μέρος
15’ πρώτη μεγάλη και μάλιστα διπλή ευκαιρία για τη Νίκη. Από σέντρα του Αναστασίου από τα δεξιά, ο Λουκίνας έπιασε την καρφωτή κεφαλιά στην κίνηση, όμως η μπάλα όμως σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης ο Αναστασίου έκανε φάτσα με την εστία το δεξί πλασέ, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
21’ απευθείας εκτελεσμένο φάουλ με το αριστερό του Μπουσινάκη, που πέρασε δίπλα από το αριστερό παραθυράκι
28’ καλή σκέψη του Αναστασίου να πιάσει ανάποδο ψαλιδάκι μετά από σκάψιμο του Λουκίνα, αλλά αυτό ήταν αδύναμο και μπλόκαρε εύκολα ο Σακελλαρίδης
34’ φάουλ του Μπουσινάκη και κεφαλιά του Στουρνάρα πάνω από τα δοκάρια
39’ πρώτη τελική προσπάθεια για τον Βατανιακό με το μακρινό σουτ του Ποτουρίδη να μπλοκάρεται χωρίς δυσκολία από τον Βούρα

Δεύτερο μέρος
52’ το μακρινό σουτ του Βλάχου απέκρουσε σε κόρνερ, πέφτοντας στην αριστερή του γωνία, ο Σακελλαρίδης
56’ το σουτ εκτός περιοχής του Μιχαηλίδη μπλόκαρε ο Βούρας
57’ σουτ του Πετρά από τα 25 μέτρα που έφυγε ψηλά άουτ
58’ ΓΚΟΛ 1-0 μπαλιά του Βλάχου στον Μπουσινάκη, που με το κεφάλι έβγαλε στο ύψος του πέναλτι για τον Αναστασίου, ο οποίος με γρήγορο ξεπέταγμα πρόλαβε την μπάλα και με δεξί εναέριο σουτ με το εξωτερικό νίκησε τον Σακελλαρίδη, για να γίνει το 1-0. Ο σκόρερ πανηγύρισε έξαλλα το γκολ, σκαρφαλώνοντας στα κάγκελα της εξέδρας της οδού Μαιάνδρου.
61’ το απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Σκέντου από τον άξονα κατέληξε στην αγκαλιά του Βούρα
67’ σουτ του Κυπτίου από το ύψος της περιοχής με όλο το πεδίο ελεύθερο μπροστά του, αλλά το έκανε με το κακό του πόδι, το δεξί, με αποτέλεσμα να αστοχήσει
68’ ψηλοκρεμαστό αριστερό σουτ του Βλάχου εκτός περιοχής πέρασε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι
72’ δεύτερη κίτρινη στον Σκέντο, που αποβάλλεται, μετά από σκληρό μαρκάρισμα στον Κοντοχρήστο στο χώρο του κέντρου
81’ το ευθύβολο μακρινό σουτ του Κυπτίου από τον κεντρικό άξονα έφυγε ελάχιστα άουτ, με τον Σακελλαρίδη πάντως να έχει πέσει σωστά
82’ γυριστό σουτ του Αναστασίου από το ύψος της περιοχής έφυγε ψηλά άουτ
84’ ο Σακελλαρίδης μπλόκαρε το αδύναμο αριστερό πλασέ εντός περιοχής του Κυπτίου σε αντεπίθεση της Νίκης
87’ ΓΚΟΛ 2-0 εξαιρετική μπαλιά του Βλάχου στην πλάτη της άμυνας του Βατανιακού, με τον Αναστασίου να σπάει το τεχνητό οφσάιντ και με κεφαλιά στην κίνηση να γράφει το 2-0. Ο Σακελλαρίδης βρήκε την μπάλα με τα πόδια, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την πορεία της προς τα δίχτυα.
89’ το απευθείας φάουλ του Βλάχου από πλάγια δεξιά, κι ενώ όλοι περίμεναν σέντρα, απέκρουσε στην αριστερή του γωνία δύσκολα ο Σακελλαρίδης
91’ νέα θετική επέμβαση του Σακελλαρίδη σε δυνατό συρτό φάουλ του Στουρνάρα

Κίτρινες: Σκέντος
Κόκκινη: Σκέντος (δεύτερη κίτρινη)

ΝΙΚΗ: Βούρας, Στουρνάρας, Μκρτσιαν (43’ λ.τ Παπατζίκος), Λαμπρόπουλος, Κοντοχρήστος, Ριζογιάννης (46’ λ.τ Βλάχος), Πετράς, Μπουσινάκης (79’ Μουδούρογλου), Κυπτίου, Λουκίνας, Αναστασίου

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Σακελλαρίδης, Ραπτόπουλος, Δερμίσης, Χατζηησαΐας, Τασίδης, Σκέντος, Μποταΐτης, Μίγκος (32’ Καρτσαμπάς), Μιχαηλίδης (76’ Κατσούλης), Ποτουρίδης (82’ Σαββίδης), Ντούλας

*Πριν την έναρξη του αγώνα ο αρχηγός της Νίκης Β. Στουρνάρας χάρισε μια φανέλα της ομάδας στους συγγενείς του Βασίλη Σελανίκη, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγα χρόνια σε αγώνα της Νίκης στο Πανθεσσαλικό από καρδιακή προσβολή.
από τον Χρήστο Θανασούλη
Η συνέντευξη Τύπου του αγώνα Νίκης - Βατανιακού
Αλ. Αλεξίου: «Δίκαιο το τρίποντο»
Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα Νίκης-Βατανιακού έγιναν οι εξής δηλώσεις:
Αναστάσιος Ιωαννίδης (προπονητής Βατανιακού): «Για μας ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, όπως η Νίκη. Νομίζω ότι στο πρώτο μέρος ελέγχαμε τον αγώνα, καθώς η αντίπαλη ομάδα δε μας δημιούργησε φάσεις. Βέβαια ήμασταν στημένοι στο μισό γήπεδο και προσπαθούσαμε με αντεπιθέσεις για κάτι καλό. Αισίως για μας το πρώτο μέρος τελείωσε στο 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη μπήκε καλύτερα, δημιούργησε ευκαιρίες και σε μία απ’ αυτές κατάφερε να σκοράρει.
Από και κει και πέρα η Νίκη ανέβηκε κι άλλο και προσπάθησε με τη βοήθεια του κόσμου της να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Νομίζω ότι ο διαιτητής μας αδίκησε στη φάση της κόκκινης κάρτας του Σκέντου. Τη δεύτερη κίτρινη καλά έκανε και την έβγαλε ο διαιτητής, εφόσον έκρινε ότι έγινε αντιαθλητικό μαρκάρισμα.
Όμως η πρώτη ήταν ανύπαρκτη. Νομίζω ότι αδικηθήκαμε και η αποβολή δε μας έδωσε το δικαίωμα να κυνηγήσουμε την ισοφάριση. Έτσι μοιραία, μη μπορώντας να αντεπεξέλθουμε στο αριθμητικό μειονέκτημα δεχθήκαμε το δεύτερο τέρμα και τελείωσε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στη Νίκη. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια να παραμείνουμε στην κατηγορία.
Είμαστε δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Έχω όμως ένα παράπονο, γιατί η διαιτησία μας αδίκησε και έδωσε περισσότερα σφυρίγματα στη Νίκη. Βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό. Να δώσω συγχαρητήρια και στον κόσμο της Νίκης, που σπρώχνει την ομάδα και αποτελεί τον δωδέκατο παίκτη. Αυτό το στοιχείο δεν το έχουμε εμείς και δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με τόσο πολύ κόσμο».
Αλ. Αλεξίου (προπονητής Νίκης): «Στο πρώτο ημίχρονο και για 35 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί και δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες. Αναγκαστήκαμε να αντικαταστήσουμε δύο αξιόλογους παίκτες, αλλά οι αλλαγές μας βοήθησαν. Στο δεύτερο παίξαμε με την μπάλα κάτω, γιατί τα στόπερ του Βατανιακού έχουν ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι, και βγήκαμε σωστά από τα πλάγια.
Δίκαια κερδίσαμε το παιχνίδι, χωρίς βεβαίως να πιάσουμε καμιά μεγάλη απόδοση. Έχω πολλές απαιτήσεις απ’ αυτά τα παιδιά. Βέβαια υπάρχει και το άγχος, αλλά σιγά-σιγά θα γινόμαστε καλύτεροι. Ευχαριστώ και τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο και μας συμπαραστάθηκε. Οι φίλαθλοι δείχνουν ότι αρχίζουν και πιστεύουν στη δουλειά μας. Σκύβουμε τώρα το κεφάλι και πιάνουμε δουλειά για το επόμενο ματς. Το σημερινό τελείωσε και δε χρειάζεται να ενθουσιαζόμαστε. Καλή συνέχεια στον Βατανιακό».
Κώστας Μίγκος (παίκτης Βατανιακού): «Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου ότι στο πρώτο μέρος μπήκαμε πολύ καλά. Πιέσαμε, τρέξαμε, αγωνιστήκαμε και χάσαμε μία-δύο ευκαιρίες. Στο β’ μέρος η Νίκη μας πίεσε κυρίως από τα πλάγια και φάνηκε ότι το παιχνίδι θα πήγαινε στο γκολ και όποιος το έβαζε θα έπαιρνε και τους τρεις βαθμούς. Δεχθήκαμε δύο τέρματα από ανούσιες φάσεις. Να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια. Πιστεύω ότι μείναμε με δέκα χωρίς λόγο».
Βαγγέλης Στουρνάρας (παίκτης Νίκης): «Ευχαριστούμε τον Βατανιακό για το αθλητικό του παιχνίδι. Τα αγωνιστικά τα ανέλυσαν οι προπονητές. Τα πήγαμε νομίζω άριστα. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον κ. Δαλούκα και στα παιδιά που αγωνίζονται στη Θύρα 3, που είχαν κάποια απρόοπτα (σ.σ επίθεση με γκαζάκια στο σύνδεσμό τους).
Για να πω την αλήθεια μας επηρέασαν και εμάς αυτά τα γεγονότα . Δεν ήταν ωραία αυτά που ακούσαμε. Εύχομαι να μη ξανασυμβούν. Η νίκη επίσης αφιερώνεται και στον κόσμο, που είναι πολύ μεγάλο κομμάτι για την ομάδα. Αν γίνεται τον θέλουμε ακόμη και από το Σάββατο στις Σέρρες για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που δίνουμε με τον Οδυσσέα. Να έρθουν, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη, αλλά να έχουν υγιή σκέψη και να μείνουν μακριά από ακρότητες».
Να σημειωθεί ότι ο Μκρτσιαν υπέστη τράβηγμα, ενώ ο Ριζογιάννης χτύπησε στον αστράγαλο. Τις επόμενες μέρες θα εκτιμηθεί η κατάστασή τους.
Τέλος, να τονιστεί ότι στο σημερινό ματς αναρτήθηκε και πανό με μήνυμα συμπαράστασης από τους φιλάθλους προς τον κ. Γ. Δαλούκα, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα.
http://www.mycitynet.gr από τον Χρήστο Θανασούλη

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks