Πιερικός - ΠΑΕ Ολυμπιακός - Για το Κύπελλο Ελλάδος σήμερα στις 17:00 στο Στάδιο

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011


Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011 Αθλητισμός
Το πιο μεγάλο παιχνίδι της τελευταίας εικοσαετίας
Χωρίς Πέτρου - Κουτσοσπύρο - Χατζηζήση ο Πιερικός
Με τη χθεσινή προπόνηση που άρχισε στις επτά το βράδυ ολοκληρώθηκε η...
προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Πιερικού για το σημερινό μεγάλο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Είναι το πιο μεγάλο παιχνίδι του Πιερικού σε επίσημη διοργάνωση τα τελευταία είκοσι περίπου χρόνια και γι' αυτό προκαλεί το ενδιαφέρον όλων των φίλων των δύο ομάδων αλλά και φίλων του ποδοσφαίρου.

Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος δε θα έχει και σήμερα τους τιμωρημένους Πέτρου - Χατζηζήση και Κουτσοσπύρο, τρεις παίκτες της βασικής εντεκαδάς.

Οι παίκτες που θα κληθούν να καλύψουν τις θέσεις των παραπάνω παικτών είναι βέβαιο ότι θ' ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πολύ δύσκολου αυτού παιχνιδιού.

Ο Πιερικός στη μακρόχρονη ιστορική του διαδρομή όταν έπαιζε με μεγάλες ομάδες Αθηνών και Θεσσαλονίκης ήταν πάντοτε ανταγωνιστικός και διεκδικητικός και ειδικά στους αγώνες Κυπέλλου έκανε πολύ καλές εμφανίσεις.

Το ίδιο θα γίνει και στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις του με τον Ολυμπιακό στην Κατερίνη ο Πιερικός είχε μία νίκη και μία ήττα σε αγώνες πρωταθλήματος Α' Εθνικής.

Οι παίκτες του Πιερικού κάνοντας κατάθεση ψυχής θα υπερβάλλουν εαυτούς και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο έχοντας για στόχο την πρόκριση. Φυσικά οι παίκτες του Πιερικού γνωρίζουν πολύ καλά ότι το έργο τους είναι πολύ δύσκολο όπως βέβαια και είναι ένας αγώνας νοκ - άουτ και σε αγώνες αυτής μορφής όλα μπορούν να συμβούν.

Στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου είναι οι παίκτες:

Καρακούτσης, Συμεωνίδης, Τσιντώτας, Πουρσανίδης, Λαζαρίδης, Γιατζιτζόγλου, Καλαγκάνης, Δήμου, Κοντέων, Τόσκας, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος, Κωνσταντινίδης, Γκουγκουλιάς, Πέντα, Ελευθεριάδης, Σεχολάρι, Χουρίδης, Κοϊτς, Τσικαδέρης, Παπαδόπουλος και Μετενίδης.

Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα θ' αποκλειστούν δύο παίκτες.

Το παιχνίδι θα γίνει στο Δημοτικό (πρώην Εθνικό) Στάδιο, θ' αρχίσει στις 17:00 και θα το διαιτητεύσει ο κ. Κουτσιούτης από την Άρτα με βοηθούς τους κ.κ. Πάνου από το Αγρίνιο και Δημητριάδη από τη Θεσσαλονίκη. Τέταρτος είναι ο κ. Σιδηρόπουλος από τη Ρόδο και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Σπυρόπουλος από τη Λαμία.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks