Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης - Οικονόμος Τσαριτσάνης 1 - 1 Για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011


Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2011 Αθλητισμός
Χθες στο Στάδιο - Αντί για το δύο μηδέν ήρθε η ισοπαλία
Ένα πολύ καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι παρακολούθησαν οι πεντακόσιοι φίλαθλοι που ήταν στο ...
γήπεδο μεταξύ της Α.Ε. Ποντίων και του Οικονόμου Τσαριτσάνης που έληξε ισόπαλο με 1 - 1 τέρματα.
Η Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα γιατί στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν καλύτερη από τον Οικονόμο, δημιούργησε σαφώς περισσότερες φάσεις και έφτασε αρκετές φορές στο 2 - 0.
Στο 68' λεπτό η Α.Ε. Ποντίων άγγιξε το δεύτερο γκολ στην κεφαλιά του Σαπάνη ο Πούτας απέκρουσε πάνω από τη γραμμή διώχνοντας τη μπάλα μακριά και συγχρόνως βγάζει την ομάδα του στην αντεπίθεση με τον Μπανούση να στέλνει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι της εστίας των Ποντίων, η μπάλα καταλήγει στον Κερη και αυτός με σουτ την έστειλε στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1 - 1.
Έτσι αντί για το 2 - 0 οι Πόντιοι δέχτηκαν την ισοφάριση. Η Α.Ε. Ποντίων έδειξε με την εμφάνισή τους και μάλιστα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και δε θ' αργήσουν και οι νίκες.
Στο 9' μετά από σέντρα κτύπημα φάουλ του Χιντσίδης ο Σαμπάνης σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας Γκικούδης μπλόκαρε.
Στο 16' Καράμπελας και Κέρης συνδυάστηκαν άψογα τρεις φορές, ο Κέρης τελευταίος αποδέκτης της μπάλας μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε αλλά ο Κελπέκης απέκρουσε με τα πόδια.
Στο 24' ο Χασιώτης από μακριά βρήκε μέσα την περιοχή τον Χιονίδη ο τελευταίος έπιασε γυριστή κεφαλιά αλλά ο Γκικούδης μπλόκαρε.
Στο 40' πολύ ωραίο γυριστό σουτ του Κέρη μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 43' ο Τροϊρης με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή αιφνιδίασε τους πάντες και τον τερματοφύλακας Γκικούδης και ανοίγοντας το σκορ έγραψε το 1 - 0.
Στο 47' ο Κεμπέκης βγήκε και μπλόκαρε και μπλόκαρε το σουτ του Μπλέντι.
Στο 61' ο Μουρατίδης έπιασε δυνατό διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ, δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 65' δυνατό σουτ του Χιντζίδη έφυγε και αυτό άουτ πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Οικονόμου.
Στο 68' ο Σαπάνης δυνατή κεφαλιά, η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα αλλά πάνω από την γραμμή του τέρματος έδιωξε με κεφαλιά ο Πούτας. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση με τον Μπανούση να κάνει ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα αποκρούεται από το κάθετο δοκάρι της εστίας της Α.Ε. Ποντίων, η μπάλα δεν απομακρύνεται και ο Κέρης με σουτ μέσα από την περιοχή στην έστειλε στα δίχτυα και έκανε το 1 - 1.
Στο 80' πού ωραίο δυνατό του Τσιτλακίδη έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 86' ο Χιντσίδης εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση και με ωραίο σουτ αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα αρχικά και ενώ ότι η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα ο Γκικούδη με υπερένταση αποκρούει σε κόρνερ στέλνοντας στην εστία του.
Διαιτητής Μαστακάς και βοηθοί Πελετίδης, Στάγκος (Μακεδονίας).
Συνθέσεις
Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης
Κελπέκης, Σαββίδης, Χιντσίδης, Δεληζήσης, Χασιώτης, Τροϊρης (68' Λιόλιος) , Κυβρακίδης (46' Τσιτλακίδης), Κωνσταντινίδης (70' Μεϊναμενίδης), Χιονίδης, Σαμπάνης, Μουρατίδης.
Οικονόμος Τσαριτσάνης
Γκικούδης, Καραγιάννης, Πούτας, Τσιανάκας, Οικονόμου, Φλώρος (67' Νικούλης), Κέρης, Καράμπελας (23' λ.τ. Παπακωνσταντίνου) Μπανούσης, Κουλτσιάκης, Μπλέντι.
Η κοινή συνέντευξη τύπου
Μετά το τέλος του αγώνα στην κοινή συνέντευξη τύπου οι δύο προπονητές δήλωσαν:
Καλτέκης Γιώργος (προπονητής Οικονόμου Σαριτσάνης
"Μετά από 4 1/2 μήνες που περιμέναμε κάτι που ήταν πολύ ψυχοβγαλτικό και για μας τους προπονητές και για τους παίκτες μπήκαμε στο ρυθμό του πρωταθλήματος. Υπήρχε μάλιστα κάποια στιγμή που δεν ξέραμε που βρισκόμασταν αλλά και πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα.
Θέλω να πιστεύω ότι τόσο η ΑΕ Ποντίων όσο και εμείς παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Η ομάδα μου πιστεύω ότι έχει ποιότητα και θα το δείξει στη συνέχεια. Στην ομάδα μου υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που δεν γνωρίζουν ούτε την κατηγορία αυτή, αλλά φροντίζουν και δείχνουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και γι' αυτό έχουν μέλλον.
Για το σημερινό παιχνίδι πιστεύω ότι αν το κρίνω από τις φάσεις που έγιναν είναι δίκαιο. Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που γνωρίζουμε και βάζοντας τη μπάλα κάτω γιατί γνωρίζαμε ότι η ΑΕ Ποντίων έχει ψηλά παιδιά και μόνο αν παίζαμε τη μπάλα κάτω θα μπορούσαμε να τους αντιμετωπίσουμε. Νομίζω ότι ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί και πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό που θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά".
Γιώτης Σταματόπουλος (προπονητής ΑΕ Ποντίων)
"Θεωρώ ότι μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ καλά και αποφασισμένοι σ' αυτό το παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε τις τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες και δίκαια ήρθε το 1-0 και σ' ένα μάλιστα σημείο που μας τόνωσε και ψυχολογικά. Στο δεύτερο ημίχρονο παρά το γεγονός ότι μπήκαμε το ίδιο όπως στο πρώτο είχαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, αλλά τελικά στο συνδυασμό Τσιτλακίδη - Μουρατίδη δεν πετύχαμε το δεύτερο γκολ.
Η πίεσή μας συνεχίστηκε και στο 68' εκεί που ήμασταν έτοιμοι να πετύχουμε το δεύτερο γκολ οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ο Τροϊρης λόγω τραυματισμού ήταν εκτός γηπέδου, αλλά και το ότι εμείς δεν σταματήσαμε τη φάση κάνοντας ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου. Έτσι, από μία δική μας μεγάλη φάση και ενώ είχαμε αγγίξει το δεύτερο γκολ στην κεφαλιά του Σαπάνη δεχτήκαμε την ισοφάριση.
Στη συνέχεια προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να πετύχουμε γκολ και είχαμε την πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μουρατίδη, αλλά δυστυχώς από 3μ. δεν μπόρεσε να βάλει το γκολ και το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο 1-1. Δεν το βάζουμε όμως κάτω. Συνεχίζουμε. Και όποιος είδε τα τρία επίσημα παιχνίδια μαζί με αυτό του κυπέλλου ότι η ομάδα μας δημιουργεί φάσεις, αγωνίζεται και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο.
Δυστυχώς όμως δεν μπορεί να πετύχει γκολ ανάλογα με τις εμφανίσεις και τις ευκαιρίες που κάνει. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα πάμε πολύ καλύτερα".

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks