Πιερικός – Βέροια - Για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Παρασκευή 11 Νομεβρίου 2011 Αθλητισμός
Μόνο τη νίκη ο Πιερικός στο σημερινό παιχνίδι στο στάδιο 19:00
Εκτός αποστολής ο Πέτρου
Με όπλο όχι μόνο την εξαιρετική φυσική και αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο..
Πιερικός αλλά και την πολύ καλή απόδοση των ποδοσφαιριστών που συνοδεύτηκε με νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Βύζαντα στα Μέγαρα υποδέχεται σήμερα αργά το απόγευμα τη Βέροια έχοντας για στόχο μόνο τη νίκη.
Ο προπονητής του Πιερικού προπόνησε τους παίκτες από τη Δευτέρα μέχρι και χθες με κάθε επιμέλεια και όσοι ξεκίνησαν, αλλά και αυτοί που θα παίξουν σαν αλλαγή, είναι έτοιμοι σ' όλους τους τομείς για να ξεκινήσουν με νίκη και τους αγώνες που θα γίνουν στην Κατερίνη.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν άφησε τίποτε στην τύχη και οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά τους αντιπάλους τους και με τη συμπαράσταση και των φιλάθλων που είναι διψασμένη για ποδόσφαιρο θα πετύχουν άλλη μία νίκη που θα είναι η δεύτερη σε ισάριθμους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος.
Ο Πιερικός όπως έδειξε και στο παιχνίδι με τον Βύζαντα Μεγάρων είναι ίσως η καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών και είναι βέβαιο ότι εκτός από τις νίκες θα προσφέρει και καλό ποδόσφαιρο.
Με τη χθεσινή προπόνηση ο τεχνικός του Πιερικού Σούλης Παπαδόπουλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία των παικτών για το σημερινό παιχνίδι και στην αποστολή συμπεριέλαβε τους παίκτες: Συμεωνίδη, Τσιντώτας, Χατζηζήση, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Κοντέων, Πουρσανίδη, Καραγκούνη, Τόσκα, Ιντζόγλου, Κωτσιόπουλο, Κραγιόπουλο, Κωνσταντινίδη, Πέντα, Μπλαζέφσκι, Κουτσοσπύρο, Γκουγκουλιά, Θάνο, Κοϊτς, Περουτσίνη και Ελευθεριάδη.
Ο Πέτρου τελικά δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα απουσιάσει από το σημερινό παιχνίδι. Η απουσία του είναι πλήγμα για τον Πιερικό.
Το παιχνίδι θα γίνει σήμερα στο Στάδιο και θ' αρχίσει στις 19:00.
Φίλαθλοι της Πιερίας
Ο ιστορικός Πιερικός αντιμετωπίζει σήμερα στο κλασικό γειτονικό ντέρμπι τη Βέροια έχοντας για στόχο μόνο τη νίκη.
Μετά την εκτός έδρας νίκη στον πρώτο άξονα και με τη δική σας συμπαράσταση θα πετύχει το στόχο του.
Φίλαθλοι της Πιερίας
Όλοι σήμερα στο Στάδιο για να βοηθήσετε τους παίκτες να φτάσουν πιο εύκολα στη νίκη.
Ο ιστορικός Πιερικός σας θέλει κοντά του αρωγούς και συμπαραστάτες στις προσπάθειες των παικτών.
Σήμερα ώρα 19:00 όλοι στο Στάδιο
Να μη λείψει κανείς φίλος του Πιερικού.
Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος
Στις 23 Νοεμβρίου Ζάκυνθος – Πιερικός
Την ομάδα της Ζακύνθου αντιμετωπίζει ο Πιερικός στον πρώτο αγώνα του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος. Η δυσκολία για τον Πιερικό είναι περισσότερο ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Ζακύνθου. Ο επόμενος αντίπαλος των Κατερινιωτών εφ' όσον προκριθεί, είναι με τον νικητή του αγώνα του Ηρακλή Ψαχνών με τον νικητή του ζευγαριού Εθνικός Γαζώρου – Αετός Σκύδρας.
Στις 7 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένο αυτό το παιχνίδι και στην συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks