Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης Φιλικό με ΠΑΟΚ την Πέμπτη οι Πόντιοι

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh7g91u86IeSbceJzl1JvRn7z7I84D-P3cNuk7Wj2lOHl6DdNX8idGF_DfGdSKCLDXjNHrUgrhpX7QQHIsFnceNvqzAJhjJj1dp-2g-WY_hKcP49lN1YCaExflV1jp3O90UEJJye2S5Rn0/s1600/HPIM1818.JPG 

Τρίτη 08 Νοεμβρίου 2011  Αθλητισμός
Δεν προπονήθηκαν χθες Γούλας, Χιονίδης, Μ. Παπαδόπουλος
Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι δίνει η Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης την Πέμπτη που αντιμετωπίζει την ομάδα του ΠΑΟΚ..
στις εγκαταστάσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης τη Μεσημβρία. Είναι ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα του Γιώτη Σταματόπουλου τόσο αγωνιστικά όσο και για το πρεστίζ των Κατερινιωτών.

Ξεκίνησε χθες η εβδομαδιαία προετοιμασία της Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης με απογευματινή προπόνηση στο δημοτικό γήπεδο της Ν. Ζωής και τον τεχνικό της ομάδας Γιώτη Σταματόπουλο και τους συνεργάτες του, να γυμνάζουν τους ποδοσφαιριστές τους για ενενήντα λεπτά περίπου σε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας μπάλας σε μικρό αγωνιστικό χώρο.

Από τη χθεσινή προπόνηση απουσίασαν οι Γιώργος Χιονίδης, Γιώργος Γούλας και Μάριος Παπαδόπουλος, οι οποίοι παρέμειναν κλινήρης λόγω ίωσης. Επίσης ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν ο Γιάννης Μωυσίδης που αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ο Κυριάκος Κυβρακίδης που αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα στον τετρακέφαλο.

Για σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 16:00 το απόγευμα στο ίδιο γήπεδο και θα περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ταχυδύναμης.


FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks