Η εμπειρία του Πιερικού χάλασε τη γιορτή του Βύζαντα - ΒΥΖΑΝΤΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-2

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/3aa05a529058c2b39c65730e339b9195_L.jpg?timestamp=943912800 


Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ο Πιερικός επικράτησε 2-1 του Βύζαντα Μεγάρων με δύο γκολ του Χρήστου Κουτσοσπύρου και χάλασε τη φιέστα» των «κιτρινόμαυρων».
Η εμπειρία είναι αυτή που,,
μετρά στα παιχνίδια της Football League και αυτή ήταν που έκρινε τον αγώνα της Κυριακής (06/11) ανάμεσα στον Βύζαντα Μεγάρων και τον Πιερικό. Οι Μεγαρείς παρουσία 1.000 και πλέον φιλάθλων τους ήθελαν να γιορτάσουν την επιστροφή τους στη Β’ Εθνική έπειτα από 28 χρόνια, όμως η εμπειρία της ομάδας της Κατερίνης τους χάλασε τα σχέδια.
Οι Κατερινιώτες προηγήθηκαν στο 29’. Ο Πέντα έκανε τη μακρινή μπαλιά στον Κουτσοσπύρο και ο έμπειρος φορ με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο 44’ ήρθε το 2-0. Αυτή τη φορά ο Μπλαζέφσκι έκανε το γέμισμα και ο Κουτσοσπύρος με κεφαλιά χρίστηκε για δεύτερη φορά σκόρερ.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν ξανά στο παιχνίδι, διορθώνοντας την πολύ κακή αμυντική λειτουργία και με πρωταγωνιστή τον Ουατάρα βρέθηκαν αρκετές φορές μπροστά στον πολύ καλό γκολκίπερ, Συμεωνίδη. Τελικά, το 1-2 ήρθε στο 66. Ο Σανόκο έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Μπέριος άλλαξε πορεία στη μπάλα και ο Σκαφτούρος την έσπρωξε στα δίχτυα. Η πίεση αυξήθηκε, αλλά η αποβολή του Μπέριου στο 81’ ήταν καθοριστική και ο Πιερικός μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.
Σημειώνεται ότι στις 4 αναμετρήσεις των δύο ομάδων σε επίπεδο Α’ Εθνικής, ο Βύζας Μεγάρων μετρούσε ισάριθμες νίκες…
Ο διαιτητής Γκράνας (Ξάνθης) έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μωυσίδη, Σανόκο, Γκούμα, Χτιστοφιλέα, Κουτσοσπύρο, Πέτρου, Γκουγκουλιά, Τόσκα. Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 81’ ο αμυντικός του Βύζαντα Μεγάρων, Μπέριος.
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Ηλίας Φυντάνης): Κοτταράς (46’ Μιχελής), Αρκουμάνης (52’ Σκαφτούρος), Πλάτανος, Μπέριος, Χριστοφιλέας, Γκούμας, Μωυσίδης, Σανόκο, Στρατάκης, Λίτσης, Ουαταρά
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Συμεωνίδης, Χατζηζήσης, Γιαζιζόγλου, Δήμου, Πέτρου (79’ Τόσκας), Κοντεών, Ιντζόγλου, Πέντα (89’ Κωνσταντινίδης), Μλαζένσκι, Κουτσοσπύρος, Θάνος (67’ Γκουγκουλιάς). http://www.inews.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks