ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 1-2 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ - ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011 
Δυνατό παιγνίδι, αλλά αθλητικό, έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των ΦΩΤΕΙΝΩΝ, που βρήκε νικήτρια την φιλοξενούμενη  ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ με  σκόρ 1-2 επι της τοπικής ομάδας του Ορφέα Φωτεινών.
- Το παιγνίδι ήταν πολύ δυνατό και ...η τοπική ομάδα προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο, ακολουθώντας την νεανική ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ και έγινε ένα καλό παιγνίδι χωρίς ακρόπτητες και μέσα σε αθλητικά πλαίσια.
- Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκόρ μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα, με την σέντρα, έγινε κάτοχος της μπάλλας ο Τσοποζίδης Ν.,πέρασε ωραία κάθετη μπαλιά στο Σταματέλο και μέσα απο την περιοχή κεραυνοβόλησε τον τερματοφύλακα της τοπικής ομάδος και έγινε το 0-1.
Στο 35 λεπτό η τοπική ομάδα ισοφάρισε, με πολύ αυστηρό πέναλτυ που έδωσε ο διατητής σε τζαρτζάρισμα ώμο με ώμο αμυντικού του ΕΘΝΙΚΟΥ με επιθετικό της τοπικής ομάδος και έγινε το σκόρ 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιγνίδι ήταν καλύτερο, η ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ κυνήγησε το δεύτερο γκόλ,έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες σε δύο τέτατέτ του Κωστόπουλου και του Μαυρόπουλου, είχει και μία πολύ καλή ευκαιρία με σούτ βολίδα του Τσαουσίδη Σταύρου που απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας της τοπικής ομάδος.
Τελικά το νικήτήριο γκόλ ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 80 λεπτό όταν σε δύσκολη σέντρα γύρισμα του Τόσκα πετάχθηκε ο Σταματέλος μέσα στη γραμμή τέρματος έσπρωξε τη μπάλλα στα δίχτυα κτύπησε και σε πόδι αμυντικού και έγινε το 1-2.
- Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής Τόλιος, δέν εδωσε δύο κλασσικά πέναλτυ στην φιλοξενούμενη ομάδα, σε δύο φάσεις του Κωστόπουλου Παναγιώτη που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή. Αυτό να θεωρηθεί ανθρώπινο λάθος, αλλά όταν ένας ποδοσφαιριστής λέει στον διαιτητή ήρεμα για τη φάση, απαγορεύεται ο διαιτητής να τον ειρωνεύεται και να τον λέει "έτσι γουστάρω εγώ και τέτοια" .Αυτό δέν προάγει το ποδόσφαιρο και είναι απαράδεκτο, γιατί ο διαιτητής δέν επιτρέπεται να συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο, τί παράδειγμα δίνει στα νέα αυτά παιδιά.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Γ. ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ):
ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ Γ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ (46' ΚΕΣΟΠΟΥΛΟΣ) , ΤΑΚΟΣ, ΣΤΡΑΤΖΑΡΗΣ, ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ Σ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Π    , ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ ,ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ Ν,ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ ΑΛ (ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ), ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (78 ΤΟΣΚΑΣ)
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ-ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ     2 - 0
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ-Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ       4 - 2
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ   0 - 1
ΔΟΞΑ10ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ-ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  1 - 1
ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ-ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ     1 - 2
ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ     1 - 2
Α.Μ.Σ. 25η ΜΑΡΤΙΟΥ-ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ     5 - 3
Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ   6 - 0
2011-2012 ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Β' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Βαθμολογία
1. Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ  42
2.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ  30
3.
25Η ΜΑΡΤΙΟΥ  29
4.
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ 28
5.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 25
6.
Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ  24
7.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ 21
8.
ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ  20
9. 
ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ  18
10.
ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ 18
11.
ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ  16
12.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ  14
13.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ   14
14.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ  11
15.ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 7

16.ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ 3

ΕΠΟΜΕΝΗ 15 η αγωνιστική

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ - Α.Μ.Σ. 25η ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ - ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ
ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ - ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ
ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ
Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ - Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks