ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΑΝΑΓΕΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-2

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2011
Δύσκολος, αλλά πολύ καλός ο αγώνας που έδωσε το ΠΑΙΔΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με αντίπαλο την πολυ καλή ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ, για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ στο γήπεδο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.Τελικά... νικήτρια στα σημεία όπως λέμε, αναδείχθηκε η ομάδα των Γιαννιτσών με σκόρ 1-2.
Ο ΑΓΩΝΑΣ: Καλύτεροτο ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωτου ημιχρόνου, είχε πολύ καλές ευκαιρίες, είχε δοκάρι, αλλά δέχθηκε πρώτη το γκόλ, σε μία αντπείθεση της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ (0-1) στο 30 λεπτό του αγώνα.Οι ποδοσφαιριστές δέν λύγισαν, πήραν ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων και σεο 34 λεπτό ο Ανατόλης Συμεωνίδης (που επανέρχεται σιγά σιγά μετά τον τραυματισμό του) κινήθηκε πολύ καλά απο πλάγια δεξιά συνέκλινε έξω απο την περιοχή και πέρασε μία πανέμορφη κάθετη πάσα ασίστ στον Μιχάλη Γκανάβα που απο πλάγια αριστερά με όμορφο πλασέ πέτυχε την ισοφάριση.
- Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά του ότι η ομάδα της Κατερίνης έπαιζε με ελλείψεις δύο παικτών, ήταν εκίνη που έκανε τις ευκαιρίες, μία με τον Συμεωνίδη και μία με τον Γκανάβα, είχε και ένα δοκάρι, αλλά όταν δέν πετυχαίνεις γκόλ το δέχεσαι και έτσι σε μία ξαφνική αντπείθεση στην πλάτη της άμυνας απο δεξιά, βρέθηκε αντίπαλος τέτατέτ με τον Γαβριηλίδη και έκανε τον 1-2.
Δύσκολο τέστ ,με μία πολύ καλή ομάδα και τα δείγματα της νέας αυτής ομάδος του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ήταν πραγματικά ελπιδοφόρα.
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Γ.ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ): Γαβριηλίδης, Κλιάνης,Τζίνοβιτς, Νάτσιος, Κατσαβός, Τσοποζίδης, Καλαιτζής, Χατζηδίμπας, Συμεωνίδης,Χ'Κων/νου, Γκανάβας, επίσης αγωνίστηκαν και οι Ναζλίδης, Μπίνιας Β.

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks