ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

 
Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011
Μεγάλη πρόκριση στην επομενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΠ για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, που υπέταξε με σκόρ 1-0 την αξιόμαχη ομάδα του Ολύμπου Αγίου Σπυρίδωνα.
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΓΩΝΑ:
Α ΜΕΡΟΣ: Δυνατά, αλλά με φοβερό τράκ ξεκίνησαν τον αγώνα οι νεαροί πάικτες του Εθνικού.Σιγά σιγά άρχισαν τα πόδια να λύνονται και μπήκαν για τα καλά στορυθμό του αγώνα.Εν τω μεταξύ η ομάδα του Αγίου Σπυρίδωνα είχε περισσότερο την καταοχή της μπάλλας στο πρώτο 15λεπτο και έχασε μία πολύ καλή ευκαρία σε δυνατό σούτ, που απέκρουσε πολύ δύσκολα ο Δασκαλόπουλος.
Στη συνέχεια ο Εθνικός ισορόπησε το παιγνίδι και έχασε δύο κλασσικές ευκαρίες να προηγηθεί στο σκόρ.
Β ΜΕΡΟΣ: Οι δύο ομάδες, παρά τις διαφορετικές κατηγορίες που αγωνίζονται αγωνίστηκαν με σκοπό τη νίκη, με νεαρούς και ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές παρουσίασαν πολύ καλό θέαμα και όσο περνούσε ο χρόνος η ομάδα του Νεόυ Κεραμιδίου ανέβαζε την απόδοσή της.
Ομως στο 65 αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Πανίκας Κωστόπουλος και υπήρξε ένα αρχικό μούδιασμα.Ομως σιγά σιγά οι παίκτες του Εθνικού ανέβαζαν την απόδοσή τους και με δύο εσωτερικές αλλαγές απο τον προπονητή Γιάννη Μυστακίδη κατάφεραν να είναι εκείνοι που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δικαιώθηκαν στο 90 λεπτό, με σκόρερ τον Στέφανο Ελευθεριάδη (ο καλύτερος του γηπέδου) μετά απο κάθετη μπαλλιά του Σταματέλου.
Το γκόλ πανηγυρίστηκε έντονα απο τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Εθνικού.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ: (ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ):
Δασκαλόπουλος, Μαυρόπουλος, Ελευθεριάδης, Τόσκας, Τάκος, Σταματέλος, Κωστόπουλος Σϊμος, Κωστόπουλος  Πανίκας, Τσαουσίδης Σ, Τσοποζίδης Ν., Σταθακόποιυλος (55 Καλαϊτζής).
Αριστη και αντικειμενική η διαιτησία των κκ Ισαρη, Νταμπώση, Ζάχου.
φωτο: η αποστολή της ομάδος

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks