Το Σάββατο στο Α' ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-2 - "Κέρδισε" Κωτσιόπουλο, Κόιτς

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011 Αθλητισμός

Ισόπαλοι με 2 - 2 αναδείχτηκαν σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης ο Πιερικός και ο Πανθρακικός, με τους Κατερινιώτες να μην παίρνουν την "φιλική" νίκη, να "κερδίζουν" όμως τους Κωτσιόπουλο, Κόιτς, οι οποίοι με την απόδοσή τους άφησαν ικανοποιημένο τον ..
Σούλη Παπαδόπουλο.
Οι δύο ομάδες προσέφεραν πολύ καλό θέαμα στους 500 οπαδούς που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου και επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται στον σωστό δρόμο. Με δεδομένο ότι ο Πιερικός και ο Πανθρακικός είναι δύο από τις ομάδες που γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται αυτή τη σεζόν, όπως φάνηκε το εκμεταλλεύτηκαν και κατόπιν δουλειάς είναι σε καλό επίπεδο.
Ο Πανθρακικός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό του μόλις στο 3'. Ο Μίνγκας έβγαλε εξαιρετική ασίστ στον Σουλτανίδη και αυτός με πλασσέ έκανε το 0-1. Η απάντηση του Πιερικού ήρθε γρήγορα, καθώς στο 6' ο Κουτσοσπύρος εκμεταλλεύτηκε το φάουλ του Μπλαζέφσκι και με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Ωστόσο, ο Πανθρακικός ήταν ανώτερος σε εκείνο το διάστημα και στο 15' πήρε και πάλι το προβάδισμα. Και πάλι ο Μίνγκας ήταν αυτός που έδωσε την πάσα στον Σίμωση και ο τελευταίος με σουτ σκόραρε.
Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές και από τους δύο προπονητές. Ωστόσο, ο Πιερικός μπόρεσε να βρει ρυθμό και ήταν καλύτερος από τους Ακρίτες. Αυτή την υπεροχή οι γηπεδούχοι την μετουσίωσαν σε γκολ στο 82'.
Ο Ιντζόγλου έκανε πολύ καλή σέντρα από τη δεξιά πτέρυγα και ο Κωνσταντινίδης έκανε την πρώτη κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης με δεύτερη κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-2.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 3' ο Μίνγκας έβγαλε ωραία ασσίστ στον Σουλτανίδη που πλάσαρε επιτυχημένα τον Συμεωνίδη και έκανε το 0-1.
Στο 6' από εκτέλεση φάουλ του Μπλαζέφσκι από αριστερά, ο Κουτσοσπύρος με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-1.
Στο 15' εκτέλεση φάουλ του Μίνγκα, η μπάλα έσκασε στο έδαφος, λίγο έξω από την περιοχή, και ο Σιμώσης άλλαξε την πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα σημειώνοντας το 1 - 2.
Στο 27' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πέντα, η μπάλα δίπλα από την εστία του Κουτσόπουλου.
Στο 47' σουτ γυριστό του Κοντογουλίδη, η μπάλα λίγο δίπλα από τη συμβολή των δοκών.
Στο 50' δυνατό σουτ του Ιντζόγλου έξω από την περιοχή, απέκρουσε σε κόρνερ ο Κουτσόπουλος.
Στο 57' σε σέντρα του Χατζηζήση, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Χρήστου, ο διαιτητής όμως υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο 72' εκτέλεση κόρνερ από τον Μπλαζέφσκι από τα αριστερά, κεφαλιά ο Κοντέων, η μπάλα ελάχιστα δίπλα από την εστία του Κουτσόπουλου.
Στο 82' από ωραίο συνδυασμό Ιντζόγλου και Κόιτς, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Κωνσταντινίδης έκανε την κεφαλιά, ο Κουτσόπουλος απέκρουσε, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, ο Κωνσταντινίδης πήρε το "ριμπάουντ και με κεφαλιά έκανε το 2-2.
Στο 88' διαγώνιο σουτ του Κοντογουλίδη από δεξιά, ο Συμεωνίδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
Στο 89' ο Συμεωνίδης σε τετ α τετ "νίκησε" τον Πόντσε.
Την αναμέτρηση διηύθυναν οι Κοεμτζίδης, Τσιαμπάζης, Κουτζιακουτζίδης και Ζούγρας της ΕΠΣ Κοζάνης.
Οι συνθέσεις
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος)
Συμεωνίδης, Γιαζιτζόγλου (60' Καλαγκάνης), Χατζηζήσης (75' Λαζαρίδης), Δήμου (67' Πέτρου), Κωτσιόπουλος (63' Κραγιόπουλος), Περουτζίνι (46' Ιντζόγλου), Τόσκας (46' Κωνσταντινίδης), Πέντα (70' Κόιτς), Μπλαζέφσκι, Σεχολάρι (46' Κοντέων), Κουτσοσπύρος (60' Θάνος).
Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης)
Κουτσόπουλος, Μονάφο, Βιέρα (55' Μοσχάκης) , Βαγγελόπουλος (67' Βοσνακίδης), Λιαπάκης (75' Ρεκλείτης), Μίνγκας (41' Γωνιάδης 86' Τριανταφυλλίδης), Σαρακατσάνος, Σιμώσης (63' Πόντσε), Σουλτανίδης (46' Σουλτανίδης), Στάθης (37' Σκλιοπίδης), Χρήστου (78' Μπουτζίκος).

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks