ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ 1-2

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011..

Άδικη και απρόσμενη ήττα για τον Εθνικό από την ομάδα του Διγενή Αλωνίων στο πρώτο παιγνίδι του πρωταθλήματος. Άδικη γιατί ο Εθνικός ήταν κυρίαρχος του.. παιγνιδιού και απρόσμενη γιατί έγινε με δύο γκόλ από το πουθενά και από λάθη της άμυνας στο δεύτερο.. ημίχρονο.

ο αγώνας:

- στο πρώτο ημίχρονο με κατοχή 70% για την ομάδα του Εθνικού και πέντε κλασσικές ευκαιρίες, τρεις εκ των οποίων με το Σταύρο Τσαουσίδη, ήταν φάσεις που δεν χάνονται. Η αντίπαλη ομάδα έπαιζε δυνατά χωρίς να παίζεται ποδόσφαιρο και χωρίς καμία φάση στο πρώτο ημίχρονο.

- στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός ξεκίνησε και πάλι επιθετικά, αλλά μετά τις πρώτες χαμένες ευκαιρίες δέχτηκε δύο απανωτά, πανομοιότυπα γκολ σε αδράνεια του κεντρικού αμυντικού διδύμου και λάθος εξόδους του τερματοφύλακα και το σκόρ έγινε 0-2.Αυτό δεν πτόησε τους νεαρούς παίκτες του Εθνικού, αφού τα γκολ επετεύχθησαν ήδη στο 50 λεπτό.

Πίεσε πάρα πολύ, έχασε ευκαιρίες στο μικρό χρονικό διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου, αφού η αντίπαλη η ομάδα (υπό την ανοχή του κατά τα άλλα άριστου διαιτητή κ. Μέγα), δεν έπαιζε ποδόσφαιρο αλλά συνεχώς δύο και τρείς ποδοσφαιριστές έπεφταν στο έδαφος και στο δεύτερο ημίχρονο ο καθαρός χρόνος αγώνα δεν ξεπέρασε τα 17 λεπτά.

Παρά ταύτα οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού πίεσαν, πέτυχαν γκολ με κεφαλιά του Σταθακόπουλου, έχασαν και άλλες δύο ευκαιρίες και αν παιζόταν ποδόσφαιρο θα άλλαζε και το αποτέλεσμα.

Το παιγνίδι αυτό ήταν μάθημα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Εθνικού, που κατάλαβαν ότι δέν φτάνει μόνο να παίζεις ποδόσφαιρο, αλλά να μήν κάνεις λάθη και χάνεις τόσες ευκαιρίες, να προσέχεις στην άμυνα και να γνωρίζεις ότι σε αυτές τις κατηγορίες υπάρχουν ομάδες που μόνο ποδόσφαιρο δέν παίζουν, αλλά παίζουν δυνατά και αντιποδόσφαιρο σκοπιμότητας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (ΓΙΑΝ.ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ)

Δασκαλόπουλος, Μαυρόπουλος, Καλαϊτζής, Τάκος, Στράτζαρης, Σταματέλος, Τσοποζίδης Ν. Κωστόπουλος Σ.(66 Κεσόπουλος), Τσαουσίδης Σ.(45 Τσοποζίδης Α), Ελευθεριάδης, Σταθακόπουλος (65 Ασλανίδης)

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks