ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ 0-1

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011
Στο ίδιο έργο θεατές για αλλη μία φορά στο Νέο Κεραμίδι.
Δέν κατάφερε να νικήσει την αντίπαλο ομάδα της Δρυάνιστας  του ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου και ηττήθηκε με σκόρ 0-1. Για δεύτερο αγώνα, η κατοχή της μπάλλας σε ποσοστό 70%, σωστή κυκλοφορία, αλλά οι ευκαιρίες δέν έγιναν γκόλ.Αυτή τη φορά μοιραίος παίκτης ο Ελευθεριαδης που έχασε τις πιό κλασσικές ευκαιρίες.Η Δρυάνιστα στη μοναδική ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου πέτυχε το γκόλ, που κατάφερε να το κρατήσει ώς το τέλος.Η νεανική ομάδα του Εθνικού, χρειάζεται να είναι πιό ουσιαστική στα επόμενα παιγνίδια για να πάρει και τους απαιτούμενους βαθμούς.Βέβαια με το ποδόσφαιρο που παίζει θα έρθουν και τα αποτελέσματα, απλά θέλει πίστωση χρόνου και να αποφύγει τις άτυχες στιγμές και τις πολλές ευκαιρίες.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (ΓΙΑΝ.ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ)
Δασκαλόπουλος, Μαυρόπουλος, Καλαϊτζής (75 Χ'Ευσταθίου, Τάκος, Τόσκας, Σταματέλος, Τσοποζίδης Ν. Κωστόπουλος Σ.(66 Κεσόπουλος), Κωστόπουλος Π., Ελευθεριάδης, Σταθακόπουλος (65 Ασλανίδης).

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks