ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Πρωί - απόγευμα γυμνάστηκαν χθες οι μελανόλευκοι

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011 Αθλητισμός
Διπλή προπόνηση περιλάμβανε χθες το προπονητικό πρόγραμμα του Πιερικού στο Ελατοχώρι.
Ο Σούλης ..
Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του γύμνασαν τους ποδοσφαιριστές το πρωί σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης στις 07:00 π.μ. και το απόγευμα χωρισμένους σε δυο γκρουπ σε ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας αντίστοιχα.
Το παρόν και στις δύο προπονήσεις έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές καθώς ξεπεράστηκαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν κυρίως κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές.
Το Σάββατο στο Α' ΔΑΚ με Ολυμπιακό Λευκωσίας
Την ευκαιρία να δουν τον Πιερικό αγωνιζόμενο για πρώτη φορά εντός έδρας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας, θα έχουν οι φίλαθλοι του Πιερικού κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, στο φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στις 20.00 του Σαββάτου.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα έχει έτσι τη δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα κατά την αναμέτρηση με τους Κυπρίους που αγωνίζονται στην Α' Κύπρου και προετοιμάζονται στο Ελατοχώρι, στο ίδιο αθλητικό κέντρο με τους Κατερινιώτες. Μάλιστα, το φιλικό ήταν να πραγματοποιηθεί στο Ελατοχώρι, όμως τελικά θα γίνει στην Κατερίνη.
Κατά τα άλλα, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με όλους τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις καθημερινές προπονήσεις. Οι πρωινές προπονήσεις επικεντρώνονται στη φυσική κατάσταση και στη δύναμη ενώ οι απογευματινές περιλαμβάνουν ασκήσεις με μπάλα, με στοιχεία τακτικής.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός για το φιλικό αναφέρει: "Την ομάδα του Ολυμπιακού Λευκωσίας θα αντιμετωπίσει ο Πιερικός σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στις 20.00 του προσεχούς Σαββάτου, στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης.
Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου θα αναχωρήσει από το Ελατοχώρι νωρίς του απόγευμα της ίδιας ημέρας, με τον αγώνα κόντρα στους Κυπρίους να είναι ο δεύτερος φιλικός μετά το 1-1 της Τούμπας επί του ΠΑΟΚ".
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks