ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Στην Κατερίνη από σήμερα οι Μελανόλευκοι

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011 Αθλητισμός
Στο Α΄ ΔΑΚ το σημερινό φιλικό με Ολυμπιακό Λευκωσίας(20:00)
Επιστρέφει από σήμερα το μεσημέρι στην Κατερίνη ο Πιερικός μετά από ένα δεκαήμερο παραμονής στον ΜΥΘΟ του Ελατοχωρίου όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της...
προετοιμασίας.
Στο Α' Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης θα διεξαχθεί τελικά το Σάββατο στις 20:00, ο φιλικός αγώνας του Πιερικού κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Οι Κύπριοι, που πριν από λίγες ημέρες αντιμετώπισαν την ΑΕ Ποντίων σε φιλική αναμέτρηση, κάνουν και αυτοί την προετοιμασία τους στο Ελατοχώρι όπου ήταν προγραμματισμένο αρχικά να γίνει ο φιλικός αγώνας με τον Πιερικό. Τελικά, ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Κατερίνη, με τους φίλους της ομάδας να έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά την ομάδα τους.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα έχει τη δυνατότητα, μέσα από ένα ακόμα δυνατό φιλικό, να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του στο τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.
Προβλήματα δεν υπάρχουν προς το παρόν, με τον Πειραιώτη τεχνικό να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, πλην των Κωνσταντινίδη, Μετενίδη που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμού και του μακροχρόνια απόντα Νίκου Πουρτουλίδη.

 
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks