ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Υπογραφή συμβολαίων για Διονύση Μιχαηλίδη, Νίκο Πουρσανίδη - Επίσκεψη της διοίκησης στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011


Τρίτη 12 Ιουλίου 2011 Αθλητισμός
Σε δυο ακόμη υπογραφές συμβολαίων συνεργασίας με νεαρούς ποδοσφαιριστές προχώρησε χθες η ΠΑΕ ..
ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Κατερινιώτικης ομάδας επεκτάθηκε το συμβόλαιο του Δ. Μιχαηλίδη ενώ ο Πουρσανίδης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός
Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Διονύση Μιχαηλίδη. Ο 19χρονος μέσος (01-04-1992) που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕ Ποντίων Κατερίνης στο α' εξάμηνο ενώ το β' ήταν στο δυναμικό του Πιερικού, επέκτεινε το υπάρχον συμβόλαιό του κατά τρία χρόνια. Η νέα συμφωνία ολοκληρώνεται στις 30-06-2014.
Παίκτης του Πιερικού είναι και επίσημα ο Νίκος Πουρσανίδης. Ο νεαρός μεσοαμυντικός που πριν λίγες εβδομάδες είχε συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας για τριετή συνεργασία, υπέγραψε στα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός το νέο του συμβόλαιο. Ο γεννημένος στις 08-02-1990 ποδοσφαιριστής τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στο 2ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος με τον Κιλκισιακό ενώ πιο πριν έπαιξε στο Θερμαϊκό Θέρμης.
Η ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΣΤΟ Α' ΔΑΚ
Στο γήπεδο του Πιερικού (ΟΑΚΑ Κατερίνης) βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο νέος Πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός, Κώστας Παπαδόπουλος, μαζί με τον Διευθυντή Χρήστο Τσικούρα για να "επιθεωρήσουν" τις εγκαταστάσεις. Οι διοικούντες είδαν τον αγωνιστικό χώρο, τις κερκίδες, τα αποδυτήρια και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του σταδίου ενώ μαζί με το προεδρείο του Ερασιτέχνη Πιερικού επισκέφθηκαν και τα βοηθητικά γήπεδα.
Δυνατά φιλικά για Πιερικό
Οι Κατερινιώτες θα κλείσουν σύντομα μία σειρά αναμετρήσεων με ομάδες της Super League
Το πρώτο φιλικό παιχνίδι των "ασπρόμαυρων" που ανακοινώθηκε ήταν αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 9 Αυγούστου. Ωστόσο, η ομάδα της Κατερίνης προγραμματίζει ήδη αρκετά ακόμα για να παρουσιαστεί έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Συζητήσεις έχουν γίνει με τον Άρη, τη Λάρισα και τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στον Αύγουστο ο Πιερικός να αντιμετωπίσει και τον ΠΑΟΚ στην Κατερίνη.
Εξάλλου, η ανεπίσημη πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν θα γίνει στις 14 Ιουλίου και η επίσημη στις 18/07 στις 18.00. Στις 20 Ιουλίου οι "ασπρόμαυροι" θα αναχωρήσουν για το Ελατοχώρι Πιερίας και η επιστροφή έχει προγραμματιστεί την 1η Αυγούστου.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks